Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvažno izdanje

Šuput iznenadila 'čupavim' outfitom: 'Izgledaš kao da si se omotala u kupaonski tepih'

Foto: Instagram
1/5
20.06.2019.
u 14:44

Maja Šuput na Instagramu se pohvalila outfitom koji je odabrala za snimanje Supertalenta. Njezino odvažno modno izdanje odmah je zapelo za oko brojnim obožavateljima.

Maja Šuput vratila se na posao! Nakon bajkovitog vjenčanja i odmora s novopečenim suprugom Šuput se vratila u studio Supertalenta. Članica žirija na svom se Instagramu pohvalila skupocjenom haljinom koju je odjenula za emisiju, a njezin outfit izazvao je pravu polemiku među njezinim pratiteljima.

- Spremna sam za snimanje Supertalenta. Zaljubljena sam u svoj styling dana- poručila je Maja čija je objava u samo četiri sata prikupila 12 tisuća lajkova. "Izgledaš svjetski", "Ovo je najbolja haljina ikad. Topčina", hvalili su Maju u komentarima.

Ipak, bilo je i onih koji nisu oduševljeni ovim izdanjem. "Izgleda kao da si uzela kupaonski tepih i omotala ga oko sebe", glasi jedan od komentara. Bilo je i onih koji su svoje kritike uputili na račun Majinih čizama. "Za show je ovo sve ok jer se to od tebe i očekuje. osobno mi se ne sviđaju (bilo koje) čizme koje plešu oko noge, ali to je samo stvar sviđanja ili ne sviđanja. Ti si ok!", poručila je druga pratiteljica.

Foto: Instagram Asos

Inače, za Majine modne kombinacije zadužen je Marko Grubnić koji joj je nedavno dizajnirao i vjenčanicu. Da njegova klijentica, ali i velika prijateljica bude itekako upečatljiva na početku sedme sezone showa odabrao je 'čupavu haljinu' i skupocjene čizme francuskog brenda Alexandrea Vauthiera koje stoje nešto manje od 8000 kuna.

Majine ekstravagantne kombinacije u Supertalentu nisu novost, ali novost nove sezone showa je voditelj Frano Ridjan koji će se pridružiti Igoru Mešinu i u voditeljskoj ulozi zamijeniti Renea Bitorajca koji je dio ovog showa bio proteklih šest sezona.

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih.

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zagora
16:14 20.06.2019.

svaki dan neke nove rijeci sta je to outfit neznaju hrvatski pa pisu engleski bjeda od novinarstva

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
17:23 20.06.2019.

DNOvinarstvo

JE
Jednakost
23:13 20.06.2019.

Sto, pa dobro je, zasto da ne, malo cirkusa i zabave?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije