Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi projekt

Maja Šuput se vratila s Ibize i zapalila vrućim izdanjem: 'Ispalo ti nešto, mačko'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/6
29.05.2019.
u 19:57

Nakon što je s novopečenim suprugom Nenadom Tatarinom bila na Ibizi, svestrana pjevačica Maja Šuput vratila se u Hrvatsku i upustila se u novi projekt u (ponovno) izazovnom izdanju.

- Nazad na posao, nazad u stvarnost, stiže nova kampanja - stoji u najnovijoj objavi na Instagramu Maje Šuput. Naime, pjevačica najavljuje novi projekt o kojem će se svi detalji otkriti ovaj petak. Vrućom fotkom odlučila je najaviti isti i to samo dan nakon povratka s Ibize.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to work , back to reality 📸📸 new campaign is coming... 🤗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Podsjetimo, Šuput je u subotu 11. svibnja sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom izmijenila bračne zavjete na imanju na kojem su svoje vjenčanje slavili i Franka Batelić i Vedran Ćorluka. Iako je govorila kako će se udati negdje daleko od svih u inozemstvu, Maja je ipak promijenila mišljenje i priredila svojim uzvanicima pravu feštu. 


 

Kuma na vjenčanju bila je Lana Gadza Čermak, a među gostima su bili Majin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić, frizerka Valentina Čajo, vizažistica Lada Mitrašinović te menadžerica Katarina Kolar. Na posljednjem hitu 'Dođi mami', pjevačica je surađivala s Natkom Smoljanom koji tvrdi da s Majom nikada nije dosadno.

– S njom nikada nije dosadno. Ona zabavlja ljude na pozornici, ali i privatno, na običnoj kavi. Na snimanju spota osjećao sam se kao da sam na dobrom tulumu – priznaje Natko i dodaje da je tijekom snimanja u Katranu bilo mnogo anegdota, a jednu od njih ovaj plodonosni autor namjerava uskoro pretočiti u još jednu pjesmu. 
 

Ovi zvjezdani brakovi nisu dugo potrajali.

Komentara 9

ZI
zip123
22:00 29.05.2019.

Koga briga?

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:58 29.05.2019.

Fotošopisti, pune ruke posla no tako je u cijelom svijetu😆

IT
I-To
20:56 29.05.2019.

Moja ima 55g.a bolje izgleda hm.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije