Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požalila ili ne?

Maja Šuput nakon mjesec dana otkrila kako joj je u braku

Foto: Instagram Asos
1/5
11.06.2019.
u 12:41

Fotografije s vjenčanja kraljice svadbi posljednjih mjesec dana izazivaju pozornost na društvenim mrežama, a sada je Maja na svom Instagramu odlučila objaviti i neke do sad neviđene fotografije najvažnijeg dana u svom životu.

Pjevačica Maja Šuput prije točno mjesec dana uplovila je u bračnu luku. Vjenčanje je održano na luksuznom istarskom imanju na kojem je uz novopečene mladence slavilo je svega 60-ak najbližih članova obitelji i prijatelja.

Fotografije s vjenčanja kraljice svadbi posljednjih mjesec dana izazivaju pozornost na društvenim mrežama, a sada je Maja na svom Instagramu odlučila objaviti i neke do sad neviđene fotografije najvažnijeg dana u svom životu. Uz njih je napisala i status kojim je dala naslutili i kako je prvih mjesec dana bračnog života prošli idilično.

- Danas je točno mjesec dana kako sam rekla DA. I dalje mislim da mi je to jedna od pametnijih izjava - napisala je gospođa Šuput Tatarinov. U komentarima su se zaredale čestitke, a javila se i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović otkrivši da i onda danas slavi i to treću godišnjicu braka s Makom Vejzovićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas je tocno mjesec dana kako sam rekla DA 💞💍 I dalje mislim da mi je to jedna od pametnijih izjava 💑

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Inače, Maji je kuma na vjenčanju bila Lana Gadža Čermak, a među gostima su bili Majin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić, frizerka Valentina Čajo, vizažistica Lada Mitrašinović te menadžerica Katarina Kolar.

Mladenku je do oltara dopratila mama Danica, a za Majinu vjenčanicu zaslužan je njen dugogodišnji stilist Marko Grubnić koji je na društvenim mrežama priznao kako mu je Maja izmamila suze kad ga je zamolila da joj upravo on dizajnira vjenčanicu za najvažniji dan. Maja mu je rekla kako joj je on napravio sve najvažnije haljine u životu I želi njena vjenčanica bude omaž njihovom prijateljstvu i suradnji.

- Potekle su suze radosnice, osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu – napisao je ganuti Grubnić na Instagramu nekoliko minuta prije Majinog ulaska u bračnu luku.

Majin dolazak pred oltar pratila je pjesma u izvedbi Martine Tomčić i to na istom imanju na kojem su se vjenčale i njene kolegice Severina Kojić i Franka Batelić.

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi.

Ključne riječi

Komentara 4

ZI
zip123
16:00 11.06.2019.

Koga briga.

AN
ANTIkomunist55
14:40 11.06.2019.

koje zlo, ovako se izjasnjavat i glumit da zivi bolje od kralja ili kraljice.... ovo je sve maska i radi ovakvih je normalan narod nezadovoljan

Avatar HajdukLika
HajdukLika
18:01 11.06.2019.

Slični brakovi uvijek pucaju. Rok trajnosti ograničen. Se kladiš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije