Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Kingsman: Tajna služba" u kinima

Stripom inspirirana akcija o špijunaži i promjeni životnog puta

kingsman
15.02.2015.
u 11:00

Pravo osvježenje u film unosi oskarovac Colin Firth čiju smo glumu napokon dočekali vidjeti i izvan drame, a za potrebe uloge tajnog agenta tjednima je bjesomučno vježbao tajlandski boks.

Deveta umjetnost, odnosno strip "The Secret Service", poslužila je kao predložak za nastanak filma "Kingsman: Tajna služba" koji, u kratkim crtama, govori o životnom putu Eggsyja, sina vojnika koji je svoj život dao u vojnoj operaciji. Odrastajući bez očeva nadzora, Eggsy, kojeg igra Taron Egerton, Britanac kojeg slava tek čeka, zapada u nevolje i u pomoć poziva Harryja, vrhunskog tajnog špijuna koji se osjeća krivim za smrt njegova oca. Harryja glumi Colin Firth, kojeg je, kažu kritičari, pravo osvježenje vidjeti u akcijskom filmu nakon što ga već neko vrijeme gledamo uglavnom u dramama.

Za potrebe uloge tjednima je po tri sata dnevno trenirao borilačke vještine, u čemu su mu pomagali profesionalci tajlandskog boksa. Impresivnoj glumačkoj postavi pridružili su se i legendarni Michael Caine te Samuel L. Jackson kao prvoklasni zlikovac.

>> Colin Firth ljut na suprugu jer troši novac na gluposti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije