Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi stan

Stolar: Grubnić mi duguje novac za odrađen posao, a počeo me vrijeđati

Marko Grubnić
Foto: Instagram
1/14
06.07.2016.
u 10:05

Grubnićeva mama Branka dogovorila je uređenje njegova novog stana, a zbog prohtjeva modnog mačka, Daruvarac se morao vraćati u Zagreb kako bi izmijenio nacrte

Modni mačak Marko Grubnić (34) našao se na udaru stolara Tomislava Gašpara (43) nakon što mu je odbio platiti odrađen posao, kako piše 24 sata.

Grubnićeva mama Branka dogovorila je uređenje njegova novog stana, a zbog prohtjeva modnog mačka, Daruvarac se morao vraćati u Zagreb kako bi izmijenio nacrte namještaja.

– Netko me preporučio njemu. Marko mi je rekao da nije bio zadovoljan ormarima u svojem hodniku pa je želio promijeniti majstora. Napravio sam mu novi garderobni ormar i police za dnevni boravak koje mi je platio, pa smo se dogovorili i da mu napravim novu kuhinju – objašnjava Gašpar.

Gašpar tvrdi da je završio sve za kuhinju i trebao još postaviti skupo pjeskareno staklo, no Marko je odjednom odlučio da više neće plaćati njegove usluge.

Za to je saznao nakon što je Grubnić preporučio stolara svojoj bliskoj prijateljici, a ona je Tomislava na to upozorila.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: Instagram

– Zvao sam ga danima za taj novac i kad mi se konačno javio, rekao sam mu da ću ga navući za uši. On me počeo vrijeđati, a zatim me je nazvao njegov tata Veljko. Nisam birao riječi o njegovu sinu koji je ispao vrhunski prevarant – rekao je Gašpar.

U međuvremenu, Grubnić nastavlja trošiti na skupocjene stvari i častiti se u poznatim restoranima, sudeći po načinu predstavlja na Instagramu. Daruvarac Tomislav Gašpar izradio je namještaj za Uefu i dosad je uspješno poslovao, ali Grubnićevu novcu više se ne nada.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: Instagram

>> Marko Grubnić okupirao BB kuću, stanari u potrazi za 'Modnim mačkom'

Komentara 4

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:43 06.07.2016.

Nisi mu trebao reć da ćeš ga navući za uši, nego da ćeš ga mlatiti po guzi. Onda bi ti vjerojatno platio i ekstra....

SX
sudbina x
12:10 06.07.2016.

E moj stolar, pa što ne išamaraš tu dvocijevku? Zvekni mu jednu stolarsku i da vidiš kako će platiti...

OB
ObrenM
13:38 06.07.2016.

Mislio sam da su pederi posteni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije