Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije u londonu

'Srculence' Iva Todorić uživa na vodi i objavljuje motivacijske poruke

Iva Todorić
Foto: Instagram
12.08.2018.
u 13:00

- Leptir kao simbol označava odraz naše duše - ustvrdio je jedan od komentatora, dok je drugi Todorić nazvao ženom sa stilom

Nisam dobila ništa od onoga što sam tražila, ali dobila sam sve što mi je trebalo, kaže Iva Todorić (42).

Moglo bi se reći da se kći Ivice Todorića (67) vratila starom poslu. Iva je nekada, između ostalog, birala ljude koji će pisati motivacijske poruke na vodi, a sada ih piše sama. Nekoć je doduše birala poruke na bocama vode, a danas, nakon što je njezina obitelj izgubila korporaciju, poruke piše dok se opušta na vodi, pišu 24sata.

- Kada sam radila Janu voda s porukom, onda sam pitala Anu Bučević bi mi htjela davati svoje poruke na boci i odbila me. Ja sam bila toliko oduševljena tim da je ona mene odbila i rekla sam 'Ova žena sebe zna cijeniti'. Neću sada pričati zašto me odbila, ali bila je tad apsolutno u pravu - ispričala je Iva u travnju.

Živi život bez straha i suoči se s preprekama i znaj da ih sve možeš savladati - poručila je Gazdina 'mezimica' s luftića u obliku leptira. Dodala je i kako su ponekad poteškoće upravo ono što trebamo u životu.

Ne znamo pomažu li Ivine motivacijske poruke i njezinom ocu Ivici, kojemu je britanski sud Westminster Magistrates Court nedavno odbio žalbu na odluku da nema prepreka za njegovo izručenje Hrvatskoj, ali poduzetnicu sljedbenici na društvenim mrežama zaista cijene.

- Leptir kao simbol označava odraz naše duše - ustvrdio je jedan od komentatora, dok je drugi Todorić nazvao ženom sa stilom.

- 'Nije dovoljno samo živjeti!' - reče leptir, 'Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!' - zaključila je Iva s citatom iz bajke. 

Poručila je i što joj je u ovom trenutku prioritet u život te kako negativnostima nema mjesta

- Ona je trenutno na takvom mjestu u životu gdje joj je mir prioritet i negativnost ne može opstati - poručila je Todorić u jednoj od objava. 

 

Komentara 8

Avatar Moodleen
Moodleen
14:08 12.08.2018.

Izgubila je "obitelj" korporaciju, ali nije pokradene milijarde. Svako normalan bi se sakril u mišju rupu, što dalje od javnosti, od novinara, kamera..., da mu se protiv bilo koga iz obitelji vodi istraga, ali ovo su geni.... geni blogera između ostalog. Sud se bude vodil narednih tridesetak godina, ali "zalihe" budu potrajale i baš me briga, jel?

TH
thu
15:02 12.08.2018.

Ako ne eutanizirati al svakako podvezati jajnike...

Avatar Linux
Linux
15:34 12.08.2018.

treba to samo dobro guzit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije