Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javlja joj se godinama

Nives na meti pomahnitale obožavateljice: 'Stalno se javlja i želi da se ozlijedim'

Foto: Instagram
1/5
16.09.2019.
u 10:59

Nives kaže da je takve osobe rastužuju jer je i sama svjesna da bi im trebala pomoć, a ona je nemoćna.

Pomahnitali obožavatelji problem su mnogih svjetskih zvijezda, a oni ne zaobilaze ni domaće zvijezde. Na meti jedne obožavateljice našla se i Nives Celzijus koja je sada o svom iskustvu otvoreno progovorila.

Na pitanje novinara je li ikada dobila poruku koja je uznemirila, Nives je odgovorila da uvijek ima pojedinaca za koje primijeti da imaju neki problem. – Po načinu pisanja svjestan si da bi im vjerojatno trebala pomoć, ali si nemoćan i to te rastužuje. Primjerice, godinama mi se javlja jedna ženska osoba koja mi često poželi da slomim nogu. No uvijek je taj njen fokus na mojem koljenu, stopalu, bolu u nogama, nemogućnosti hodanja. Odmah promislim da je to nešto s čim se možda i sama bori. Iskreno, bude mi žao – rekla je Celzijus za 24 sata.

Ispod njezinih objava dnevno se nađe i po nekoliko stotina komentara, no Nives kaže da je komentari, čak ni loši, ne mogu naljutiti. – Ne ljutim se baš zbog komentara. Svaki komentar, pozitivan ili negativan, pokazuje vašu bitnost u nečijem životu. Ako netko ima vremena i volje razmišljati o meni, pa potom nešto i napiše, to mi je čast – zaključila je Celzijus.

Podsjetimo, pjevačica i spisateljica proteklog je vikenda bila glavna zvijezda na Danima tartufa u Istri, a ove delikatesne gljive pale su u drugi plan zbog zamamnog dekoltea Nives Celzijus.

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke!

 

Ključne riječi

Komentara 3

ME
mexpert
13:00 16.09.2019.

naporni ste i dosadni sa ovom nives fahrenheit

JU
jurajuric120
10:33 20.09.2019.

more reči ko kak oče, ali žena je komad i to sam takav komad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije