Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLAMSAO GLASINE

FOTO Holivudski glumac izveo 39 godina mlađu suprugu, a fanovima je jedna stvar zapela za oko

Foto: Pixsell
1/16
15.04.2024.
u 07:53

Dennis Quaid i njegova supruga Laura Savoie (31) prisustvovali su dodjeli nagrada CinemCon održanoj prošlog četvrtka u Las Vegasu, gdje je Amerikanac primio počasnu nagradu za status ikone u filmskoj industriji.

Američki glumac Dennis Quaid (70) i njegova supruga Laura Savoie (31) pojavili su se na dodjeli nagrada CinemCon održanoj minulog četvrtka u Las Vegasu. Poznati holivudski šarmer ponosno je pokazao svoju 39 godina mlađu odabranicu a, osim velike razlike u godinama, pažnju internetskih komentatora zaokupila je jedna stvar.

Naime, Quaid već desetljećima izgleda identično, zbog čega su se pojavile sumnje da se glumac podvrgnuo plastičnim operacijama. Zli komentari tvrde da je pretjerao u svojim korekcijama te da od previše botoksa više ne može pomaknuti vlastito lice. Mladoliki 70-godišnjak ove navode nikad nije potvrdio.

GALERIJA: FOTO Holivudski glumac izveo 39 godina mlađu suprugu, a fanovima je jedna stvar zapela za oko

1/17

Amerikanac je na posljednoj večeri svečanosti primio počasnu nagradu za status ikone u filmskoj industriji. Budući da je nedavno proslavio rođendan, voditelj ga je iznenadio slavljeničkom tortom, a publika otpjevala rođendansku pjesmu. - Osjećam se kao nasjretniji čovjek na svijetu - rekao je dirnuti Dennis. 

U bračne vode sa suprugom Laurom je uplovio 2020. godine, nakon što su se godinu ranije upoznali na jednom poslovnom događaju, dok je ona još studirala poduzetništvo. Par još uvijek nema zajedničke djece, a godine 2021. zajedno su otvorili produkcijsku kompaniju Bonniedale Films.

Zvijezda komedije 'Zamka za roditelje' iza sebe ima čak tri propala braka. Prvi put se ženio 1973. godine s glumicom P. J. Soles, od koje se razveo deset godina kasnije. Njegova najpoznatija žena bila je kolegica Meg Rayan s kojom se oženio 1991., a iz tog braka dobio je sina Jacka. Putevi su im se razišli 2000. godine. 

VEZANI ČLANCI:

Treća i najdugovječnija supruga bila mu je agentica za nekretnine Kimberly Buffington. Skupa su živjeli od 2004. do 2018. godine. Par zajedno ima blizance Zoe Grace i Thomasa Boonea, koje im je rodila surogat majka.

Podsjetimo, slavni glumac se nedavno otvorio o dugogodišnjoj borbi s ovisnošću o kokainu. Taj period poistovjetio je s duhovnim putovanjem koje je dovelo do njegovog novog gospel albuma, a veliku podršku pružila mu je supruga Laura, s kojom je pronašao utjehu u religiji. 

- Dugo sam  bio ovisan o kokainu. Otišao sam na rehabilitaciju zbog toga i riješio sam se. Kažu da vam je potrebna viša sila da to nadvladate... Proveo sam nekoliko godina fizički se oporavljajući od svega toga - otkrio je za YouTube kanal Extra.

- Odnos s Laurom je nešto drugačije, što nikad nisam imao. Ona i ja doista smo sretni, molimo se zajedno. Kažu da vam je potrebna viša sila da to prevladate - povjerio se Quaid koji često priča o svojim porocima.

Moja najveća životna pogreška jest ta što sam predugo bio ovisnik o kokainu. Jutro ne bih mogao započeti bez da povučem jednu lajnu. Obećao bih sebi da mi je to prva i posljednja tog dana ali... nikad nije bilo onako kako sam si obećao - zaključio je. 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije