Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privlačna energija

Sjećate se Tine iz Zabranjene ljubavi? Sada pjeva s poznatim Slavoncem

Antonija Šola
Foto: Promo
1/4
14.02.2020.
u 21:30

Njezin nježan i njegov snažan baršunasti glas upravo su simbolika nježne ženske, naspram moćne muške energije. U tom kontrastu, ali i u savršenom skladu, u ranjivosti i snazi je i čarolija ove pjesme i zato im je drago, kažu, da ju poklanjaju svojoj publici kao najljepši poklon za Valentinovo.

 - Obožavam muževan glas, to me osvaja na prvu. Volim kada tako duboki glas oboji svaku izgovorenu riječ, a i paše mi u mojim pjesmama. 'Ja sam zaljubljena u tvoj glas' - to je bilo prvo što sam mu rekla, osjetila se kemija u zraku, ispričala je kantautorica Antonija Šola o svom odnosu s kolegom Mariom Rothom, s kojim je taman uoči Valentinova snimila duet 'Cijena prave ljubavi'.

 Antonija kaže da je posljednjih godina tražila pjesmu koja bi odgovarala baš pjevaču benda Vigor i iste sekunde kad je napisala 'Cijenu prave ljubavi' samo je i njega mogla zamisliti u duetu.

 - Mario ima tu privlačnu energiju, imaš osjećaj da ga poznaješ godinama. Zato i naša druženja jesu zabavna, spontana i iskrena, kaže Šola.

 Njezin nježan i njegov snažan baršunasti glas upravo su simbolika nježne ženske, naspram moćne muške energije. U tom kontrastu, ali i u savršenom skladu, u ranjivosti i snazi je i čarolija ove pjesme i zato im je drago, kažu, da ju poklanjaju svojoj publici kao najljepši poklon za Valentinovo.

 - Nove pjesme koje mi se ponude ne slušam samo ušima nego ih moram osjetiti i, metaforički, kožom. Ako se ne naježim, to nije pjesma za mene. Ta moja intuicija s godinama postaje sve jača, vjerujem svojem šestom čulu. Kolegica Antonija doista je jedan od velikih kantautora u zemlji i naša prva suradnja nije mogla bolje ispasti. Vjerujem da ću ovu njezinu pjesmu imati u repertoaru do kraja života, govori Mario Roth pjevač popularne grupe Vigor.

 „To je život. Ne znaš što je sreća dok ne upoznaš tugu, a ne znaš što imaš dok ne izgubiš sve”, zaključuje Antonija.

'Cijena prave ljubavi'  ljubavna je priča koju je ona proživjela i koja joj je neprocjenjivo iskustvo jer, objašnjava, i kad donese bol ona vrijedi jer izađeš jači.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije