Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Sjećate li se Jovičine Nikoline? Pokazala je kako danas izgleda i pohvalila se novim uspjesima

Nastup Nikoline Cvek u Virovitici
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/8
05.12.2022.
u 10:31

"Pozdrav, pjevam na momačkima i raznim klubovima i zabavama, javite se, imam nekoliko vikenda slobodno", poručila je Nikolina na Facebook stranici ''Burza glazbenika'' te tako otkrila kako i dalje ima mnogo gaža

Nikolina Cvek (30) prije četiri godine punila je naslovnice domaćih portala nakon sudjelovanja u showu "Ljubav je na selu" u kojem je je bila na farmi Josipa Ćiritovića Jovice. Nikolina i Jovica su se svađali i mirili, a nakon showa su se i zaručili, no ljubav je pukla, a Nikolina je našla novog dečka. Cvek se tada posvetila glazbi, a da joj ide dobro i danas, pokazala je objavom na Facebook stranici "Burza glazbenika", na kojoj je reklamirala svoje pjevačke usluge. Nikolina danas izgleda malo drukčije nego tijekom sudjelovanja u showu.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Pozdrav, pjevam na momačkima i raznim klubovima i zabavama, javite se, imam par vikenda slobodno", poručila je Nikolina koja pjeva od četvrte godine.

Njeni prvi pjevački koraci počeli su u SAD-u, pa je obišla New York, ali i London, Australiju...

– Svi mi kažu da sam rođena za glazbu. Sve svoje uspjehe sama sam ostvarila. Radujem se svakom novom danu u životu. Imam veliku podršku publike. Mislim da ni Jelena Rozga nema toliku – kazala je nam je Nikolina prije četiri godine. 
Inače, u studenome 2018. Nikolina je nakon jedne gaže dobila prijavu za remećenje javnog reda i mira. 

Navodno je Nikolina tijekom nastupa u jednom kafiću u Virovitici pokazala stražnjicu i tako povrijedila moral gostiju i zato je morala platiti kaznu od 370 kuna. Cvek je tada kazala kako su joj policajci rekli da u budućnosti pripazi na odijevanje i da mora platiti kaznu.  

– Pažljivo odabirem što ću odjenuti pred svaki nastup i trudim se ne ponavljati. Mislim da mi nije ispala guzica, ali nema veze. Neka bude kako oni kažu – izjavila je Nikolina. 

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Ključne riječi

Komentara 4

PE
PetarPan1108
09:41 06.12.2022.

Gdje pjeva za doček Nove??? :)

TS
tsurusaki
14:37 05.12.2022.

Jeli ovo nekakva zezancija? Valjda je treba nominirati za Porina, a Kiki bonbone i Bajaderu dati onima koji je slušaju...

DU
Deleted user
15:33 05.12.2022.

Nikad čuo za ovu ni za tog jovicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije