Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Gledatelji uzrujani zbog izbora finalista Supertalenta: 'Katastrofa. Ovo je užas i totalno nepravedno'

Foto: Nova TV, Facebook
1/31
05.12.2022.
u 08:24

Gledatelji nisu baš oduševljeni izborom finalista u Supertalentu i svoje su mišljenje iznijeli na društvenim mrežama.

U trećoj polufinalnoj emisiji "Supertalenta" svoje mjesto u finalu devete sezone su odlukom gledatelja izborili harmonikaš Matej Jakša i plesni klub Flik Šenkovec. Djevojke iz plesnog kluba su rekle kako su uzbuđene i iznenađene, ali i spremne za finale jer već imaju spremnu točku. Trećeg finalista odabrao je žiri i Maja je rekla kako neki u žiriju nisu sretni odlukom, a neki jesu i nisu bili baš složni oko odluke. Žiri je odlučio kako je Ana Vukman zaslužila odlazak u finale. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Gledatelji nisu baš oduševljeni ovim izborom i svoje su mišljenje iznijeli na društvenim mrežama. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"PRELOŠE!!!! Treba zabraniti glasanje jer zove rodbina i susjedi i onda prolaze oni koji to nisu zaslužili i zasjene one koji su zaslužili prolaz!!! I naravno vidimo nezasluženu pobjedu neke plesne skupine jer ih ima kao štakora pa zovu živi i neživi za njih. Danas su trebali proći Akustika Balkana, Ana i Osječki Pavarotti ili Natasha. Ovo je razočarenje veliko i totalno nepravedno jer su ispali pravi talenti! Prošli put su prošli svo troje zasluženo al ovo danas je katastrofa!", "Komedija hahaha", "Jedino Ana zasluženo, ovo drugo, nezasluženo u finale!!!!", "Katastrofa,komedija i dno dna!!!", "Znala sam da će plesna skupina proći dalje, ma nemam komentara Osim cure na svili,nitko nije zasluženo prošao.. Samo me zanima sto je po njima talent", "Ovo je grozno što izabrali večeras", "Nisu ušli u finale oni koji su trebali, "Katastrofa...osim cure na svili...", "Katastrofa...e kad misliš da ne može" samo su neki od komentara ogorčenih gledatelja. Mnogi su ipak zaključili da je Ana Vukman zasluženo prošla. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, članice akrobatskog plesnog kluba Flik Šenkovec prve su nastupile u trećoj polufinalnoj emisiji i odličnom točkom su otvorile emisiju i pokazale raskoš akrobatskog plesa. 

- Ne mogu reći da sam fliknuo, ali kliknuo jesam definitivno na vaš nastup. Od scenografije do kostimografije do toga kako ste kombinirale akrobatski dio s plesnim je bilo onako kako bi školski trebao izgledati nastup - poručio im je Davor Bilman. Maja Šuput je rekla kako su bile genijalne i bolje nego na audiciji, a ovo je za njihov nastup kazala Martina Tomčić: - Oduševljena sam prije svega Šenkovcem. Sigurna sam da ste s ove planete i doživjela sam vašu priču kao povratak stare civilizacije na zemlju. S jednom stvari se neću složiti s Davorom, za razliku od njega ja sam i flipnula i kliknula na vaš nastup i jako vas želim vidjeti u finalu. 

Mauro Jakić (10) koji je svojim audicijskim nastupom rastopio srca žirija i publike, a nakon večerašnjeg nastupa gledatelji u studiju su ga nagradili velikim pljeskom za njegovu izvedbu pjesmu "All of me" Johna Legenda. 

- Super je kad želiš biti pjevač ili glumac i ako imaš neki kiks ili loš ton ta slatkoća i karizma ti sve izbriše. Toliko je sladak da je i fulao sve bismo mu oprostili. Bio si prekrasan i mislim da imaš puno treme večeras, opusti se jer si bio super - poručila mu je Maja.  - On je toliko bio s rukicama aktivan u totalno jednoj drugoj energiji i drago mi je da si pokazao taj drugi dio sebe. Malo mi je falilo falseta večeras. Ovo je savršena nesavršenost dječje savršenosti - tako je Martina okarakterizirala nastup 10-godišnjeg Maura. Nakon njega na pozornici je svoju točku plesa na svili predstavila plesačica Ana Vukman, a na licima žirija vidjelo se da ih je ostavila bez teksta svojim nastupom.  - Svaka ti čast! Neću komentirati razinu tehničkih elemenata koje si uvrstila. Zbilja si napravila streloviti odmak od audicijskog nastupa. I pohvalila bih posebno i kostim. Čak i taj segment je bio više nego uočljiv. Bravo, bravo, bravo! - uzviknula je Martina Tomčić.

-  Ako ovo nije supertalent, što jest? Ajmo biti realni! Bojim se visine pa svaki put kad se penješ gore je za mene mali stres, svaki element je bio fantazija i ovo je vrijedno finala - rekla je Maja. Davor Bilman je rekao kako nije bilo toliko razlike u audicijskom i ovom nastupu, što su drugi članovi žirija istaknuli, jer Davor je tu savršenost uočio već na audiciji. Harmonikaš Matej Jakša uoči nastupa u polufinalu je rekao kako je nakon audicijske emisije postao popularan pogotovo u školi. - Ako si slobodan možeš ići s nama na koncerte i gaže da se malo vježbaš. Vidim da si odsvirao sve najveće hitove. Super si odabrao mix, super si ga navježbao i bila ti je genijalna ova ekipa iza tebe - rekla mu je Maja, a pohvale je dobio i od ostatka žirija. Osječki slavuj i član HNK-ova ansambla Matej Predojević Petrić nastupio je nakon Mateja. Maja je pohvalila njegov nastup, ali je rekla i kako ne zna koliko je fer što se natječe tu s obzirom da je profesionalac, ali ostavila je to na publici da prosudi.

- Malo me smeta činjenica što si profesionalac - rekla je Maja. Martina prošli put nije htjela komentirati njegov nastup, a sada je rekla: Ne trebaš ti moj komentar o svom pjevanju. Ti najbolje znaš kako pjevaš. Danas ocjenjujem sve pa čak i kako te Maja gledala. Dojam koji ti ostavljaš na publiku je sjajan, a je li to dovoljno za prolaz publika će odlučiti. Bravo.
Matej je rekao kako je stekao dojam da se na njega stavio fokus jer je profesionalac i istaknuo je da među kandidatima i bivšim pobjednicima također ima profesionalaca u glazbi i drugim kategorijama u kojima su se natjecali.  Ukrajinka Natasha Korotkina koja je na audiciji pokazala jedinstven, nevjerojatan i dosad neviđeni stil trbušnog plesa koji je članove žirija ostavio u šoku i nevjerici. - Intenzivno se sjećam svog doživljaja i dojma na audiciji. Većina nas je bila bez teksta. Vještina je neupitna, međutim meni je dojam, iz ne znam kojeg razloga manji večeras - rekla je Martina i dobila uzvike neodobravanja iz publike nakon ovog komentara. To ju nije omelo i nastavila je: Meni je malo bilo nejasno i samim time mi dojam nije bio wow, ali to samo po sebi nije loše. - Rekao bih da je nastup uvelike obogaćen, a naravno da smo od tebe očekivali puno jer si nas sve šokirala na audiciji. Ovaj nastup je puno cjelovitiji i rekao bih da je ovaj nastup bio top. Kad bih mogao komentirati kao netko od kuće iz svog naslonjača rekao bih to je to - pohvalio je Natashu Davor Bilman. Nikola Batinović nakon audicijske emisije je toliko oduševio javnost, a javila mu se i Hanka Paldum. Večeras je pjevao pjesmu "Stope da ti ljubim".

- Zvučalo je kao d ti ovo pjevaš 50 večeri zaredom pa i danas. Ti imaš velike vokalne sposobnosti pa mi je žao da možda tvoj izbor pjesme večeras nije bio da te rastegne više vokalno i da ti veći zadatak, a nama veće zadovoljstvo -  kazao mu je Fabijan Pavao Medvešek. Članovi skupine Akustika Balkana nastupili su sljedeći. - Zagrijali ste mi krv, proključala mi je i dokazali ste da je to ono što tražimo na pozornici Supertalenta Maja je rekla da su joj bili daleko najzabavnija točka večeras. - Kako ti pjevač dođe mi da razbijem sve ove šalice Nove TV, ali skinut će mi s honorara pa neću - rekla je Maja Šuput. Prije nastupa osebujnog Muy Moia iz Španjolske voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan zamolili su gledatelje mlađe od 12 godina da ne gledaju njegovu točku jer su određeni dijelovi uznemirujući i da nikako ovo ne pokušavaju kod kuće. Prošli put je Martina za njegov nastup rekla kako nije smiješan i njoj je bio odvratan i rekla je da ne želi više to vidjeti. Dok je Muy Moi izvodio svoju točku Maja i Martina su bile vidno uznemirene, a Maja je u jednom trenutku poviknula: Ne, ne, ne. 

- Ja bih još vatre i stvari iz nosa, ovo je ludo, svaka čast - rekao je Fabijan. - Bilo je jako drugačije u odnosu na audiciju i manje odvratno i nije bilo tjelesnih izlučevina i samim time sam većinu uspjela odgledati. Jesi li me naviknuo na razinu tog grdog talenta ili ne... I dalje ne bih ovo opet gledala - rekla je Martina. Davor je ovako komentirao njegov nastup: Ovo je zaista u najmanju ruku odvratan, nenormalan, pomaknut, drugačiji i mi to volimo. Mi bi to gledali ponovo. 

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

Komentara 3

NE
Neon
09:57 05.12.2022.

Mogao bih sada napisati odiseju i olijadu o ovome. Ali necu ih kritizirati. Nisu ni oni krivi sto nema zanimljivih kandidata. Ukratko ukrajinka mi je bila jedina dobra. Cak iako joj je ovaj nastup bio po meni gori od prvog.. Ipak zena je zanimljiva i odvaja se od svih. A i zgodna je stvarno.

ST
Stručnjak
19:18 05.12.2022.

Svaku nedjelju isti članak. Gledatelji nezadovoljni haha. Pa je, finalisti su bezveze, osim ove na svidi a ja bi pustio i onu Ukrajinku, a ne ovih 50 kojima je jedinj talenr broj članova.

BE
Beyonder
09:09 05.12.2022.

Žiri mora u finale jer je njihov talent koliko su netalentirani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije