Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska drama

Severinina sestra teško optužila pjevačicu: 'Branila sam se od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu'

Zagreb: Severina na Comic Conu došla na promociju knjige Max Bunkera "U ime mafije"
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
31.08.2022.
u 09:22

Nakon što se javnosti sinoć obratila Severinina odvjetnica Jasminka Biloš, o cijeloj situaciji oglasila se i njezina sestra Marijana s kojom se pjevačica posvađala u domu njihove majke Ane. Marijana Popović u medijima je iznijela teške optužbe na račun splitske pjevačice.

Nastavlja se drama u obitelji pjevačice Severine Vučković koju je jučer na zagrebačkom aerodromu dočekala policija nakon što ju je sestra Marijana prijavila zbog svađe koja je izbila u domu njihove majke Ane dan ranije. Javnosti se jučer u večernjim satima obratila i Severinina odvjetnica Jasminka Biloš i pojasnila što se točno dogodilo. 

- Severina je saslušana u PU Zagrebačkoj radi prijave njezine sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja, fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović - kazala je Biloš i dodala da je Severina napadnuta i žrtva nasilja. 

Svoju izjavu za Dnevnik Nove TV dala je i Severinina sestra Marijana Popović koja tvrdi da je zbog cijele situacije u teškom stanju. - Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom obiteljskog nasilja i ne želim komentirati plaćene i sramotne tekstove od strane PR tima dotične. Teško je obitelji s nekim tko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i liječenju. Prostituirati svoju osobnost medijski na štetu i obraz svoje obitelji još je jedan devijantan psihološki put dotične -  ispričala je Marijana.

- Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere... Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri mjeseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu poduzele. Zato je ovo sinoć bila posljedica napada kroz nesagledavanje ovih posljedica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i ravnateljici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u - dodala je Popović.

Otkrila je i kako je u više navrata dobivala prijeteće telefonske poruke koje je, kako tvrdi, dostavila svim ustanovama.  

- Ovo sada je posljedica nemara istih. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno djeluju - zaključila je Marijana Popović.

Podsjetimo, prema izjavi sestre Marijane koju je dala splitskoj policiji, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prema sestri Marijani, žestoko hrvale i šamarale nakon čega je pjevačica otišla na svoju stranu, a njezina sestra u bolnicu. Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom koja je potom privedena na zagrebačkom aerodromu. 

No, prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila. Nakon privođenja javila nam se i majka pjevačice, Ana Vučković.  - Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! - kazala nam je. 


 

Komentara 10

GO
gogs
09:48 31.08.2022.

mater javno staje na stranu kćeri koja ima više para,to je sve kaj treba znati o toj obitelji

RO
RogaBabaroga
10:49 31.08.2022.

hm, pa nije ni ova Marijanina izjava bez veze. ali to je Sevka pa se i mama i mediji okrecu tamo gdje vise zvoni. a odvjetnica je za to placena. ili fali Sevki opet popularnosti pa je u jesto videaa s jahte pustila u javnost ovu pricu. sve za slavu i novac. f u j j j j

VJ
vjekoslavkatalina
10:44 31.08.2022.

....koga briga za tu devijatnu prosrpsku nastrojenu obitelj..osim trece sestre koja se maknula od svih njih i hrvatski je nastrojena...nema posla ni sa severinom ni sa ovom drugom marijanom beogradjankom a sa majkom je tako tako vise nikako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije