Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška situacija

Povijest sestara Vučković: Zdenka nije podržavala brak s Kojićem, a Marijana ju krivi za narušene odnose sa svojom kćeri

Foto: Pixsell/Instagram kolaž
1/12
31.08.2022.
u 08:30

Bez oca Severa ostale su rano, ali usprkos slozi i zajedništvu u kojem ih je odgajala majka Ana, nisu uspjele naći zajednički jezik. Narušene odnose dodatno je pogoršao život pod svjetlima reflektora, a tu nije pomogla ni razlika u životnim stilovima.

Nije tajna da sestre Vučković, Severina, Marijana i Zdenka već dulje vrijeme nisu u dobrim odnosima. Bez oca Severa ostale su rano, ali usprkos slozi i zajedništvu u kojem ih je odgajala majka Ana, nisu uspjele naći zajednički jezik. Narušene odnose dodatno je pogoršao život pod svjetlima reflektora, a tu nije pomogla ni razlika u životnim stilovima. 

Naime, iako je pjevačica bila u dobrim odnosima sa svojom sestrom, novinarkom s beogradskom adresom, Marijanom Vučković-Popović, nakon ovog nemilog okršaja, to više nije tako. Severina je s druge strane u dobrim odnosima s Marijaninom kćeri Mijom koju često hvali na društvenim mrežama, druže se zajedno, te je ona neko vrijeme i živjela s njom. 

Sa starijom sestrom, Zdenkom Žunić, Severina je navodno već ranije imala problema, jer se usprotivila vjenčanju za srpskog sportskog menadžera Igora Kojića.

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njezino zdravlje i sreću - rekla je ranije Zdenka za Slobodnu Dalmaciju. Ipak, u medijima je osvanula i informacija da su Zdenka i njen suprug Zdravko došli na dva od tri pjevačičina vjenčanja za Kojića. 

Podsjetimo, ovo sve teško pada gospođi Ani koja nam se javila nakon incidenta i kazala:

- Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! 

Prema izjavi sestre Marijane koju je dala splitskoj policiji, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prema sestri Marijani, žestoko hrvale i šamarale nakon čega je pjevačica otišla na svoju stranu, a njezina sestra u bolnicu.  No, prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

VIDEO Severinina odvjetnica: 'Ne radi se o tome da je ona nanijela ozljede sestri, već obrnuto'

Komentara 4

SA
saba
11:14 31.08.2022.

Fina familija...jadno to dijete s kim raste.

Avatar uputnik
uputnik
23:18 31.08.2022.

Ciganska posla.

DU
Deleted user
12:30 31.08.2022.

Da mi je Sevka simpatična,nije ni malo. Ono što mi je zanimljivo je da se sekica Zdenkica usprotivila braku s Kojićem,a na crkvenom vjenčanju i svadbenoj svečanosti se pojavila.Nije joj smetao isto tako srbin Milan Popović, tu su joj čubice bile zatvorene.da ga fučkaš Zdenkici nije smetalo ni što se Marijanica udala i živjela u Beogradu.Uistinu fina katolička ženica ta Zdenkica,a Marijanica još finija.kao što rekoh Seve mi je antipatična,ali sekice valjda više ne mogu musti sekicu pa ajmo sad kuku i motiku po doduše moralno upitnoj osobi,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije