Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Serija koja u život vraća zločine s naslovnica LA Timesa 70-ih

eva
23.01.2010.
u 09:00

Osim napetosti koju kriminalke radnjom pobuđuju kod gledatelja, Eva je sigurno još jedan od razloga ugodnu uzbuđenju koje se može doživjeti gledanjem “L. A. Dragneta”.

Kriminal i lijepe žene nekako čini se uvijek idu skupa. Tako je u zbilji i u imaginaciji, samo što u novoj kriminalističkoj seriji “L. A. Dragnet” koja se srijedom prikazuje na RTL-u, ljepota nije u službi zgodne ženske pratnje omraženom kriminalcu već na strani zakona. Naime u ovoj seriji inspiriranoj stvarnim slučajevima koje je krajem 70-ih rasvijetlila L. A. policija, seksi glumica Eva Longoria Parker (35) glumi detektivku Gloriju Duran. Pa osim napetosti koju kriminalke radnjom pobuđuju kod gledatelja, Eva je sigurno još jedan od razloga ugodnu uzbuđenju koje se može doživjeti gledanjem “L. A. Dragneta”. 

Zakopčana do grla u strogo detektivsko odjelce i predana ispitivačica i psihologinja. Sve je to Eva ili Gloria i opet je preseksi. Ta Venera s visinom od 1.57 m koju bi svaki muškarac doista rado spremio u džep nametnula se kao filmska ikona seksa. Možda je tome kumovala činjenica da je odrastala na vrućem tlu Teksasa kao najmlađa od četiriju sestara. Među tri starije sestre, sve odreda rasne plavooke plavuše, jedina je Eva bila tamne puti zbog čega su je smatrali čudnom i manje lijepom. Stoga je odlučila postati ovo što je danas i svoj vražje dobar izgled spojiti sa na odmazdi građenim vražjim karakterom. 

U svijetu glume planetarno popularna postala je kroz seriju “Kućanice” u kojoj glumi prevrtljivu Gabrielu Solis, no proboj na tržište talenata započela je u najdugovječnijoj američkoj sapunici “Mladi i nemirni”. 

Jedna je od onih žena koje se ne srame otvoreno govoriti o seksu, a vlasnica je i izjave: “Svatko tko nije probao seks na prvom spoju ne zna što propušta”. Najbolje se osjeća a u čemu drugom nego u donjem vešu, a iako se osim za glumu strasno zanima i za hranu pa je u L. A.-u otvorila restoran Beso, kao diplomirana kineziologinja bavi se i svime što spada u sport. U sportskom miljeu upecala je i supruga košarkaša Tonyja Parkera s kojim je od 2007. u braku.

No kako joj je to tek drugi brak (od 2002. do 2004. bila je u braku s glumcem Tylerom Christopherom), a Eva vjeruje u treću sreću, čini se da ćemo o njenim ljubavnim pothvatima još slušati a možda i čitati jer svestrana vražica sprema se napisati i erotski roman!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije