Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračne vode

Scarlett Johansson u tajnosti se udala za Romaina Dauriaca

scarlett johansson
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.12.2014.
u 10:35

Par je u rujnu dobio djevojčicu Rose, a prije nekoliko dana glumica i novinar su postali i bračni par

Nedugo nakon što im se rodila kći Rose glumica Scarlett Johansson i novinar Romain Dauriac izmjenili su bračne zavjete na privatnoj ceremoniji. Vijest da su se vjenčali par je uspio sačuvati od javnosti dva mjeseca, ali na jednom nedavnom događaju mediji su primjetili na Scarlettinoj ruci vjenčani prsten.

Iako ona nije htjela reći ništa o tome njeni prijatelji su bili malo pričljiviji i otkrili su kako se glumica udala i to ne u Romainovom Parizu kako su namjeravali, nego na tajnoj lokaciji u Americi,

Scarlett i Dauriac u vezi su od 2012. godine, a zaručili su se prije godinu dana. Prije Romaina glumica je bila u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom. 

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
03:26 02.12.2014.

Nije nikome htjela platiti rucak.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
03:25 02.12.2014.

Plavusa AH ! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije