Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nominacije za Emmy

Samohranu majku društvo osudilo jer je našla način da preživi krizu

Kate Winslet
pixsell
15.07.2011.
u 18:35

Čak 21 nominaciju ima HBO-ova miniserija ‘Mildred Pierce’, a slijede je ‘Mad Men’ (19), ‘Boardwalk Empire’ (18), ‘Modern Family’ (17), ‘Saturday Night Live’ (16), ‘Game of Thrones’ i ‘Televizijska posla’ (13) te ‘Glee’ (12).

Nominacije za 63. nagradu Emmy preksinoć su obznanili glumci Joshua Jackson i Melissa McCarthy, a imena pobjednika otkrit će se na ceremoniji dodjele 18. rujna, koju će voditi Foxova zvijezda Jane Lynch.

Čak 21 nominaciju ima HBO-ova miniserija ‘Mildred Pierce’, a slijede je ‘Mad Men’ (19), ‘Boardwalk Empire’ (18), ‘Modern Family’ (17), ‘Saturday Night Live’ (16), ‘Game of Thrones’ i ‘Televizijska posla’ (13) te ‘Glee’ (12).

Nikog nije iznenadilo toliko nominacija za izvanrednu HBO-ovu seriju 'Mildred Pierce' o žrtvovanju jedne majke tijekom ‘velike depresije’. Kate Winslet glumi razvedenu ženu koja se s dvoje male djece mora snalaziti za komad kruha. Tijekom velike ekonomske krize tridesetih godina prošlog stoljeća ona traži posao kako bi prehranila sebe i dvije kćeri. Ambiciozna i snalažljiva Mildred uspijeva. Saga se proteže gotovo deset godina, a u njoj se Mildred, unatoč poslovnim uspjesima, suočava s predrasudama pa i primitivizmom. U borbi za preživljavanje nađe vremena za istraživanje svoje seksualnosti, zbog čega bude stigmatizirana.

Za najbolju dramsku seriju među nominirane su upale i nove HBO-ove serije ‘Game of Thrones’ i ‘Boardwalk Empire’, a u kategoriji najbolje humoristične serije su ‘Parks and Recreation’, ‘U uredu’ i ‘Televizijska posla’.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar gmail
gmail
22:47 15.07.2011.

Koji naslov... Kakav je način, ispade nebitno, a bitno je da je društvo protiv pojedinca koji je u ovoj konstrukciji rečenice heroj.

MA
Mamlaz
01:53 16.07.2011.

Game of Thrones samo 13 nominacija naspram Mildred? Svašta. Takve priče sam gledao, slušao i čitao tisuću puta, ali GoT je unikatan... i fenomenalno snimljen. Izgleda da nismo jedina zemlja s dosadnim i/li primitivnim ukusom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije