Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ŠEST GODINA BRAKA

Rastaje se zvijezda 'Prijatelja': Dijete nam je prioritet

David Schwimmer
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
06.04.2017.
u 11:52

Naš prioritet u ovom trenutku je sreća i blagostanje naše kćeri i zato vas molimo za vašu podršku i poštovanje prema našoj privatnosti u ovom trenutku - rekli su David i Zoe

Glumac David Schwimmer (50), nama najpoznatiji po ulozi Rossa u "Prijateljima" razvodi se nakon šest godina braka od britanske fotografkinje Zoe Buckman (32). Upoznali su se na snimanju komedije "Run Fatboy Run" u Londonu. Vjenčali su se na privatnoj zabavi 2010., a dvije godine poslije dobili su kćerkicu Cleo.

- U velikoj ljubavi, poštovanju i prijateljstvu odlučili smo uzeti neko vrijeme i razići se dok ne odlučimo o budućnosti naše veze. Naš prioritet u ovom trenutku je sreća i blagostanje naše kćeri i zato vas molimo za vašu podršku i poštovanje prema našoj privatnosti u ovom trenutku. Nastavit ćemo našu kćer odgajati zajedno i voditi je kroz ovo novo poglavlje u našim životima - napisali su u zajedničkom priopćenju, koje su poslali redakciji USA Todaya.

Schwimmerova karijera je ponovno u uzletu nakon što je lani odlično odglumio Roberta Kardashiana u hit-seriji "American Crime Story".

>>David Schwimmer zaustavio gradnju svog doma iz snova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije