Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kino Europa

Potresne priče malih ljudi iz čitavog svijeta

inch
19.11.2009.
u 16:02

U Kinu Europa danas počinje trodnevni Filmski festival o pravima djece. U organizaciji hrvatskog Unicefa bit će prikazano dvadesetak kratkih i dugih filmova.

U Kinu Europa danas počinje trodnevni Filmski festival o pravima djece. U organizaciji hrvatskog Unicefa bit će prikazano dvadesetak kratkih i dugih filmova, a festival otvara "Posljednji inč", dokumentarac nominiran za Oscara.

Govori o mučnoj borbi protiv dječje paralize, bolesti koju mogu spriječiti samo dvije kapi mnogima još nedostupnog cjepiva. Film će najaviti producent Tom Grant, koji će sutra u 11.00 sati održati predavanje na Akademiji dramskih umjetnosti.

Uz brojne hrvatske premijere, pohvalne su raznovrsnost i aktualnost programa (većina filmova stara je manje od dvije godine), a među rijetkim “već viđenim” naslovima izdvajamo potresni "Izgubljeno i nađeno" Jasmile Žbanić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije