Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puno gorčine

Posrnuli glumac iz 'Prijatelja' potpuno iskreno: 'Nije pošteno da sam ja morao prolaziti kroz ovu bolest dok ostatak ekipe nije'

Foto: Profimedia
1/7
06.12.2022.
u 14:15

U novom intervjuu kazao je kako nikada ne gleda reprize prijatelja jer uvijek može točno reći u kojoj je sezoni bio pod utjecajem kojeg poroka.

Kao što su mnogi fanovi otkrili nakon što je izdao knjigu svojih memoara, glumac Matthew Perry, najpoznatiji po ulozi u megapopularnoj seriji 'Prijatelji' u sebi još uvijek drži puno gorčine, a to nije uspio riješiti ni brojnim seansama kod psihijatra kada je bio na odvikavanju. U novom intervjuu kazao je kako nikada ne gleda reprize prijatelja jer uvijek može točno reći u kojoj je sezoni bio pod utjecajem kojeg poroka. 

"Nisam gledao seriju jer bih samo morao ponavljati 'alkohol, opijati, kokain'. Mogao bih za svaku sezonu reći što sam tada koristio i zato je ne želim gledati. To je sve što vidim", rekao je Matthew otkrivši da za razliku od mnogih ova serija nije sigurno utočište za njega uz koju se opušta prije spavanja. 

Još jednom se prisjetio najtežih trenutaka iz svoje karijere kada se borio s ovisnošću. 

"U jednom trenutku toliko sam se tresao da sam, ako sam se htio preseliti samo od police s knjigama do stola, morao to učiniti oslanjajući se o nešto. Otišlo je toliko daleko", izjavio je. 

Dodao je i da plače zbog toga što je on jedini iz ekipe koji je morao prolaziti kroz tešku ovisnost. 

"Znate, ono zbog čega se uvijek se uvijek rasplačem je činjenica da ovo nije pošteno. Nije pošteno da sam ja morao prolaziti kroz ovu bolest dok ostatak ekipe nije. Oni su dobili sve što i ja, ali samo sam se ja morao boriti protiv ove stvari, i još uvijek to činim", rekao je. 

Perry je inače američki glumac koji je posljednjih mjeseci u fokusu javnosti zbog svojih memoara od nazivom 'Friends, Lovers and the Big Terrible Thing', 1. studenoga napokon je javnosti predstavio svoju cijelu životu priču koju je ispričao u spomenutoj knjizi. 

Njegov život pun je uspona i padova, a iako se mnogo toga zna o njegovoj ovisnosti i tom teškom razdoblju, pred izlazak memoara sve više šokantnih detalja izlazi u javnosti. U knjizi je opisao i kako je jednom prilikom zbog droga došlo do puknuća debelog crijeva zbog čega je dva tjedna bio je u komi i pet mjeseci u bolnici, a nakon što je pušten na kućnu njegu još je devet mjeseci morao koristiti vrećicu za kolostomiju. 

Liječnici su mu tada davali dva posto šanse za život.  U novom jednosatnom intervjuu koji je dao Diani Sawyer na ABC-ju otkrio je kako je bio na  6000 sastanaka Anonimnih alkoholičara, 30 godina proveo na terapijama, bio na 15 rehabilitacija i prošao kroz detoksikaciju čak 65 puta. Također, otkrio je da je svoje prvo alkoholno piće popio sa samo 14 godina i da se tada osjećao "kao da je u raju". Do svoje 18. godine pio je svaki dan.

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Komentara 14

DU
Deleted user
16:40 06.12.2022.

Pazi lika, nije pošteno što se on drogirao a drugi nisu. Rođeni ovisnik, nema tu pomoći osim da kopa kanale malo

DU
Deleted user
15:53 06.12.2022.

Jel taj normalan ??? Budalaš bi htio da su i ostali iz ekipe propalice ???

Avatar MRBEAN24
MRBEAN24
15:27 06.12.2022.

Alkoholizam kao i narkomanija NISU bolesti jer bolesnik ne bira bolest nego se razboli bez svoje volje a narkiću i alkiću nitko ne gura u usta alkohol,drogu nego se sami ubijaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije