Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pridružio mu se i Jarak

Poruka Zorana Šprajca: Ako vam nije stalo da ova epidemija konačno jednom završi - ne morate se cijepiti

Foto: Screenshot
1/7
16.07.2021.
u 19:40

Zoran Šprajc i njegov kolega Andrija Jarak priključili su se kampanji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te pozivaju građane da se cijepe.

Urednik i voditelj "RTL Direkta" Zoran Šprajc pridružio se brojnim poznatima koji sudjeluju u kampanji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te pozivaju građane da se cijepe kako bismo što prije stali na kraj pandemiji koronavirusa. U videu koji je objavljen na Facebook stranici HZJZ-a Šprajc je rekao sljedeće: 

- Ne morate se cijepiti i nitko vas ne može natjerati da se cijepite. Ako, recimo, mislite da vam maska baš dobro stoji i ako je želite nositi do kraja života - ne morate se cijepiti. Ako vam nije stalo do druženja, ljubljenja, grljenja, slavlja, zajedničkih koncerata, putovanja. Ako vam nije stalo da ova epidemija konačno jednom završi - ne morate se cijepiti. Pogotovo se ne morate cijepiti ako vam nije stalo do vas samih. Ali, ako vam je stalo vas i do svih nas - cijepite se. - poručio je Šprajc. U ovoj kampanji sudjelovao je i reporter Nove TV Andrija Jarak koji je poručio:

- Kad se pojavila ova pošast bio sam jedan od pametnjakovića koji je govorio ovo je još jedna gripa, proći će. Ne prolazi, sve više je ljudi na respiratorima, dva prijatelja su mi umrla, dva mlada čovjeka i nisu imali nikakvu šansu. I ja sam obolio od koronavirusa i ne bih nikome poželio da prođe ono što sam prošao. Cijepite se samo tako zajedno možemo pobijediti ovu pošast.

Komentara 130

Avatar Becarina
Becarina
20:08 16.07.2021.

Tko voli Hrvatsku i tko je zdravog razuma taj ce se cjepiti. Kompliment Sprajcu

MK
Mkpmkp
02:00 17.07.2021.

Stvar je vrlo jednostavna...ne morate se cijepiti...tu mogucnost imate...medicina nudi rjesenje u obliku cjepiva...ukoliko ga ne zelite, onda pristajete i na to da vas se ne mora tretirati i lijeciti ako se razbolite... To zvuci pomalo grozno, ali tako bi trebalo biti...svatko je odgovoran za sebe...i ako vjeruje struci, a ne internet probisvjetima, onda nek uzme ono sto struka nudi, a ako ne zeli, pusti onda nek priroda odradi svoje...kad se vec struci ne vjeruje...

HA
harpot
22:25 16.07.2021.

Sada je cjepivo dostupno svima i to da se može birati kojim se cijepiti. Pravo svakoga od nas je cijepiti se ili ne, a pa kad je tako, moj prijedlog je da oni koji odbijaju cijepljenje u slučaju da obole od covida sami snose troškove liječenja. Zbog čega bi odgovorni osiguranici snosili troškove neodgovornih i k tome još bukača na ostale da je sve ovo izmišljotina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije