Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirela priselac remi

"Ove godine sviramo po cijeloj Europi, vrijeme je za korak dalje"

remi
Goran Jakuš/Pixsell
19.01.2011.
u 17:45

– Prvi sam put nastupala uz izvođače iz cijele Europe – naš Diversidad kolektiv je razvalio. Prenijet ću naučeno na svoje elementalce! – rekla je Remi

Remi, Shot i Frenkie vratili su se s festivala Eurosonic koji je održan u nizozemskom Groningenu. Brojni glazbenici, plesači i DJ-i, 20 sjajnih hip hopera... ujedinili su se u projektu Diversidad, odnosno na CD-u "The Experience Album" koji uskoro izlazi i kod nas.

– Prvi sam put nastupala uz izvođače iz cijele Europe – naš Diversidad kolektiv je razvalio. Prenijet ću naučeno na svoje elementalce! – rekla je Remi.

Prije Groningena tjedan su dana bili na probama u Parizu, koje su se, govori, isplatile. Naučila je puno o scenskim pokretima, što je do tada zanemarivala. Toliko su puta isprobali repertoar da na bini Eurosonic festivala nije bilo nimalo treme. I tek što su vratili puni dojmova, već pakiraju kovčege jer pred njima je turneja u nekoliko europskih gradova.

– Uskoro nas očekuju koncerti po cijeloj Europi, bit će ovo i te kako radna godina. Europi se sviđa Elemental, vrijeme je za korak dalje! – govori Remi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije