Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavljenički koncert

Osvoji pozivnicu i povedi ekipu na Tulum u Tvornici kulture

Foto: Aquarius
20.03.2018.
u 14:33

“Gretta”, “Ljetno kino” i “Ti, ja i moja mama” zaduženi su za dobro zabavu na velikom slavljeničkom koncertu Aquarius Recordsa, a dio ovog slavlja možete postati i vi.

U subotu, 24. ožujka, u zagrebačkoj Tvornici Kulture održat će se “Tulum 23” – veliki slavljenički koncert povodom dvadeset i trećeg rođendana Aquarius Recordsa. Nastupaju “Gretta”, “Ljetno kino” i “Ti, ja i moja mama”, a za odličnu atmosferu između i nakon nastupa pobrinut će se DJ Xxxtended. 

Program počinje u 20 sati, u malom pogonu Tvornice Kulture svirkom benda “Ti, ja i moja mama”, koji će, uz već poznate pjesme, predstaviti i novi singl “Samo da znaš”. Nakon toga koncert “seli” u veliki pogon Tvornice, na središnji događaj “Tuluma 23” – promociju albuma “Gravitacija”, petog studijskog albuma zagrebačke rock grupe “Gretta”.

Završetak rođendanske proslave rezerviran je za legendarnog Maxa Juričića i njegovo “Ljetno kino”, koji će nas provesti kroz ponajveće novovalne i novije rock hitove te predstaviti aktualan singl “Za ljubav”.  

Darujemo vam pet pozivnica (svaka pozivnica vrijedi za tri osobe) za 'Tulum 23' (24. ožujka, u zagrebačkoj Tvornici Kulture). Sve što trebate je odgovoriti na sljedeće pitanje: Koja je pjesma grupe Gretta dobila nagradu Porin za najbolju vokalnu suradnju 2015. godine?

Sretni dobitnici su: Ružica Tomić, Lucija Botica, Mario Violić, Andrea Stanić i Marija Aralica.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije