Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Body Count - rasprodana Tvornica kulture pa koncert preseljen u Boćarski dom

Utorak, 19. lipnja 2018.
02. ožujka 2018. u 10:00 715 prikaza
Body Count
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Rasprodane su sve ulaznice za zagrebački koncert grupe Body Count koji se 19. lipnja trebao održati u Tvornici kulture te je nastup prebačen u Boćarski dom na Prisavlju.

Gotovo 4 mjeseca uoči održavanja Ice T i njegov Body Count rasprodali su Tvornicu kulture, što predstavlja najbrže prodani koncert u povijesti tog kluba. Kako je želja benda bila da u Zagrebu održe klupsku svirku, a kako je interes bio prevelik za kapacitet Tvornice, u dogovoru s menadžmentom grupe odlučeno je da se nastup preseli u Boćarski dom. Iako je prostorom puno veći od Tvornice Boćarski i ima energiju nešto većeg kluba i savršeno će odgovarati jednom od najvažnijih gostovanja ove godine u Hrvatskoj.

Body Count su potvrdili i predgrupu za Zagreb. U Boćarskom domu prije njih će nastupiti belgijski Powerstroke koji su u svojih 10 godina karijere svirali s brojnim velikim imenima kao što su Body Count, Pro-Pain, Suicidal Tendencies i Crowbar.

Sve ulaznice kupljene za Tvornicu kulture vrijede naravno i za Boćarski dom. Novi kontigent ulaznica u prodaji je po cijeni od 170 kn. Ukoliko ih ostane ulaznice će se na dan koncerta moći kupiti po 190 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Rolling Stones na Kubi ROLLING STONES Keithu Richardsu žao što je predložio vazektomiju za Micka Jaggera MARCUS & MARTINUS – Moments Tour 2018,  Dom Sportova PROMO Zbog velikog interesa koncert Marcusa & Martinusa premješten u Dom Sportova Najpopularnija svjetska hip-hop grupa Migos PROMO Najpopularnija svjetska hip-hop grupa Migos na Exit ravno s vrha američke top liste!
VIŠE PUTA ZABRANJENI
Masoni su u Hrvatsku došli u 18. stoljeću, a trenutno ih je 800
Valamar
Dobar posao u Valamaru
Ako volite ljude, kao animator u hotelu uopće nemate osjećaj da radite. To je posao mojeg života