Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVIDE JOJ KOLEGICE

Oskarovka pozirala u toplesu u šestom desetljeću života i uputila snažnu poruku

Halle Berry
Foto: Profimedia
1/7
28.08.2020.
u 18:01

- Ljubav prema sebi nikada nije sebična - napisala je glumica pokraj fotografije na kojoj sjedi u bijelim hlačama, a grudi je prekrila rukama

Oskarovka Halle Berry na Isntagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu, a obožavateljima je uputila snažnu poruku. 

- Ljubav prema sebi nikada nije sebična - napisala je glumica pokraj fotografije na kojoj sjedi u bijelim hlačama, a grudi je prekrila rukama. 

Foto: Instagram screenshot

Fotografija je vrlo brzo dobila skoro 250 tisuća lajkova i puno komentara fanova glumice koja je nedavno proslavila 54. rođendan. Mnogi su joj pisali kako izgleda puno bolje nego njene mnogo mlađe kolegice.

Halle Berry
1/13

O Halle proteklih dana mediji često pišu i zbog sudskog procesa s bivšim suprugom, francuskim glumcem Oliverom Martinezom, od kojeg se razvela prije pet godina. Navodno je poziv došao jer svih ovih godina bivši supružnici nisu potpisali formulare oko skrbništva, iako su oboje pristali na zajedničko skrbništvo nad sinom Maceom. Zanimljivo je da se Halle sama zastupa u ovom procesu. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

LO
Loro1
19:14 28.08.2020.

Obožavam snažne poruke. Pogotovo ako su upakirane u dobre sise😇

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:20 28.08.2020.

Živio sam u Halle, ali ovu nisam vidio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije