Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji presretni

Nakon komentara o moralu Nives u sakou bez grudnjaka: 'Savršenstvo bez mane'

Foto: Instagram
1/5
21.11.2019.
u 11:48

Nives je objavila ovu fotografiju odmah nakon što je nedavno progovorila o moralu.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus zna kako privući pažnju pratitelja na Instagramu. Ovaj put to je odlučila učiniti u maniri manekenke Emily Ratajkowski te je odjenula žuti sako bez grudnjaka.

U opisu fotografije napisala je zašto se odlučila na taj korak.

On: "Možda da obučeš neko odijelo, da ne bleji cijeli grad." Ja: "Riješeno!" napisala je pjevačica i spisateljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On: " Možda da obučeš neko odijelo, da ne bleji cijeli grad" . Ja: " Riješeno!" 💛

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

Fotografija je do sada skupila više od  20.000 lajkova, a nisu izostali ni uobičajeni komentari.

''Savršenstvo bez mane'', ''Zmaj'', ''Bomba'', samo su neki od komentara njezinih pratitelja. Nives je objavila ovu fotografiju nakon što je nedavno progovorila o moralu. 

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala:
"Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom."

Ključne riječi

Komentara 4

BA
Barba1980
12:34 21.11.2019.

Pitam se vode li ovaj večernji hrpa idiota ili neki pametni koji nas dobro zaj..aju?

DU
Deleted user
12:45 21.11.2019.

Ženo, majko i kraljice Nives. Dozvoli da ti nešto kažem. Prije svega, čak si mi i simpa i cijenim to da se na sve moguće i nemoguće načine boriš da zaradiš za bolji život svoje djece i sebe, ali... Sve ima svoje granice. Shvati da tvoja djeca odrastaju i da žive u okrutnom svijetu. Zašto?! Zato što koliko god ti njima objašnjavala da to što radiš i naslikavaš se poluobnažena nije ni ružno, ni sramotno, ni nemoralno ne vrijedi u glavama njihovih vršnjaka i vršnjakinja. 9 od 10 im govori mama ti je ovo, mama ti je ono, mama ti radi "ono" tako i tako, "ja bih ti mamu, mami, s mamom to i to".... Nemoj si utvarati da nije tako. Jer je, a oni zbog toga pate, samo to neće priznati. Ne vjerujem da to i sama ne znaš. Zašto im to onda radiš?! To naravno nije moj problem i svak je svoga tela gospodar, ali nemoj posle, pa nisam ništa loše učinila. I nisi, no ponavljam, ima tu (barem) jedan "ali". Lp, i sve najbolje.

DO
domagoj1492
12:58 21.11.2019.

to se trazi !!! samo jako!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije