Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Neven Ciganović skroz se promijenio od prve operaciji na kojoj je bio 1992.

Foto: Instagram
25.07.2017.
u 12:36

Neven će ove jeseni sudjelovati u realityju koji okuplja osobe koje su bile na brojnim estetskim operacijama, a on nikada nije skrivao na kojim je sve zahvatima bio

Neven Ciganović jedna je od rijetkih osoba s naše estradne scene koja ne skriva koliko puta je bio na estetskim operacijama i na koje sve tretmane redovito ide.

Na prvu operaciju, kako je sam priznao, otišao je 1992. godine i tada povećao usne i nakon toga su se zaredali zahvati

 

 

- Iza mene nije velik broj operacija. Napravio sam jagodice, nos dva puta, usta povećao pa smanjivao... Nije puno, ali ni nešto što se može sakriti a da to ljudi ne primijete. Sada redovito provodim terapiju Mesotrax mezonitima za rejuvenaciju radi reparacije i regeneracije kože...- priznao je prošle godine u intervju za Večernji list. 

 

 

 

 

Before(1992) and after(2012)!

A post shared by Neven (@nevencigi) on

 

Ove jeseni Neven sudjeluje u američkom reality showu Kuća lutaka koji će okupiti osobe koje su se podvrgle brojnim estetskim zahvatima. Prije odlaska u reality Neven je malo promijenio imidž i više nema brkove, a slike s Instagrama koje sam objavljuje najbolji su dokaz koliko se promijenio od 1992. kada je otišao na prvu operaciju. 

1/10

 

Komentara 11

DU
Deleted user
16:17 25.07.2017.

Jos mu samo nedostaje mozak.

LU
lunar777
14:45 25.07.2017.

Uzor mladima i valjda večernjakovim novinarima...

KA
kacavenda
15:28 25.07.2017.

Pljastic, juf

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije