Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
estetske korekcije

Neprepoznatljiva 'Otimačica' objavila je novi video, pratitelji su zbog ovog detalja uvjereni da je opet išla pod nož

Gabriela Spanic
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/7
27.02.2022.
u 20:00

Označila je, uz objavu, i svog estetskog kirurga Luisa Atiliju Gil Pereza, pa su mnogi pratitelji uvjereni da je upravo on zaslužan za njen izgled. Pereze je, inače, u Meksiku popularan kirurg poznatih osoba.

Venezuelanska glumica hrvatskih korijena, Gabriela Spanic (48) na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini koja je istaknula njezine obline, bujni dekolte, ali i jako tanak struk. 

Označila je, uz objavu, i svog estetskog kirurga Luisa Atiliju Gil Pereza, pa su mnogi pratitelji uvjereni da je upravo on zaslužan za njen izgled, te da to znači da je definitivno išla pod nož. Pereze je, inače, u Meksiku popularan kirurg poznatih osoba. 

 

Spanic se navodno podvrgnula novim zahvatima jer je nakon nastupa u meksičkoj verziji showa 'Ples sa zvijezdama' izgubila kilograme, te su joj 'trbu, leđa i noge izgledali ''mlohavo'''. 

Podsjetimo, Gabrielu publika najviše pamti po ulozi u telenoveli "Otimačica", koja se prikazivala tijekom 90-ih kada je glumica bila na vrhuncu slave. U to vrijeme bila je u posjetu Hrvatskoj i nije skrivala ponos što ima hrvatske korijene, no od tada glumica je neprepoznatljiva, a fanovi su uvjereni da je to zbog mnogobrojnih estetskih operacija.

Inače, Gabrielina majka je iz Venezuele, a otac joj je s roditeljima emigrirao iz Hrvatske u Venezuelu, 1947. godine. U Hrvatskoj ima rođake u Šibeniku, a našu je zemlju posjetila prije nekoliko godina.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Ključne riječi

Komentara 1

AZ
A.Zo22
10:42 01.03.2022.

Nastupala je u mađarskoj verziji showa, a ne meksičkoj, a našu zemlju je posjetila prošle godine….💁🏼‍♀️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije