Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Pjevačica grupe Magazin pokazala novu frizuru, pratitelji: 'Super je'

Andrea Šušnjara
Foto: PR FOTO
1/17
02.03.2022.
u 14:37

Pjevačica Andrea Šušnjara pokazala je svoju novu trendi bob frizuru, a pratitelji su je zasuli komplimentima. „Ajme, predivna si“, „Wow“, „Divna“, pisali su joj.

Pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara (34), na svojim se društvenim mrežama pohvalila da je napravila drastičan rez. Andrea je objavila fotografiju na kojoj je pokazala svoju novu frizuru. Radi se o trendi bob frizuri, nakon što je neko vrijeme njegova duge frizure.

U komentarima su joj pratitelji ostavili puno emotikona srca, a među njima su bili i pjevačica Žanamari Perčić i influencerice Nives Celzijus i Ecija Ivušić. „Super je“, pisali su joj. „Ajme, predivna si“, „Wow“, „Divna“, dodali su drugi. 

Inače, Andrea je već istaknula da voli eksperimentirati s kosom. Svojim pratiteljima je ranije pokazala i kako joj stoje ekstenzije. Šušnjara je tada objavila fotografiju na kojoj ima pletenice, a njezini su je pratitelji zasuli komplimentima. "Top ti stoji", poručila joj je tada kolegica Žanamari Perčić, a jedan je pratitelj napisao da je 'lijepa kao Amazonka'. 

Dodajmo da Šušnjara ima prirodno smeđu kosu, ali od mladosti je boji u plavo, jer smatra da pjevačici Magazina ne pristaje plava kosa. 

VIDEO Pogledajt tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:44 02.03.2022.

Huljić, jel ova dobro pjeva? Bolje nego neke druge?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije