Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavi rođendan

Ne viđamo je često! Albina pokazala prezgodnu mamu Mariju: 'Najljepša i najdraža'

Foto: instagram
1/11
16.11.2021.
u 20:56

Albina je objavila fotografiju svoje majke Marije Grčić koju od milja zovu Rina. Pjevačica je odlučila na ovaj način obilježiti majčin rođendan.

Pjevačica Albina Grčić ne objavljuje često fotografije svoje obitelji kako bi sačuvala njihovu privatnost, no ovaj put je odlučila pokazati majku. Albina je objavila fotografiju svoje majke Marije Grčić koju od milja zovu Rina. Pjevačica je odlučila na ovaj način obilježiti majčin rođendan. 

'Sretan rođendan, mama. Najljepša i najdraža' napisala je Albina te dodala emotikon srca. 

Marija je na slici pozirala u crvenoj haljini i dok joj je lice krasio široki osmijeh. 

Foto: Instagram

Albina nam je ranije otkrila kako uvijek ima veliku podršku obitelji, ali i dečka. 

– Baka je oduvijek bezuvjetno vjerovala u mene. Kad sam bila na “Voiceu”, rekla je: “Doći ćeš ti do finala”, i tako je i bilo. Za Doru mi je rekla: “Pobijedit ćeš” i svi smo rekli: “Dobro, bako, nemoj sad biti nerealna”. Velika mi je podrška i baš vjeruje u mene od početka. Još se bila naljutila na tatu jer joj nije rekao da postoje kladionice za Doru. “Šta mi nisi rekao? Stavila bih na malu tisuću kuna”, rekla je – prisjetila se Albina kroz smijeh. No veliku podršku također joj pruža dugogodišnji dečko, nogometaš Ivan Ćalušić.

– To je jako lijepa priča. Znamo se otkad smo bili djeca, kad smo imali tek tri godine. Prije smo igrali lovice po tribinama Hajdukovih pomoćnih terena jer su nam braća igrala skupa (smije se). Još mi je tada bio jako simpatičan. Oni su se u međuvremenu preselili pa su se životne okolnosti promijenile, ali smo se ponovno našli. To se dogodilo tijekom jednog noćnog izlaska, što je meni jako simpatično jer sam oduvijek govorila da nema šanse da dobrog dečka nađeš u klubu. I tako smo se ponovno spojili – kazala nam je Splićanka, prisjećajući se kako je ona odlučila napraviti prvi korak nakon niza godina.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije