Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUCIJA LUGOMER

Naša najpoznatija plus size manekenka objavila da je trudna

Foto: Instagram
1/12
23.04.2023.
u 09:30

Lucija Lugomer i njen suprug Danijel Grlić na Valentinovo 2020. godine dobili su sina Leona, a sada su objavili kako čekaju drugo dijete. Upoznali su se na društvenim mrežama, anakon zaruka u Dubrovniku vjenčali su se u Zagrebu

Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer (30) čeka svoje drugo dijete sa suprugom Danijelom Grlićem. Lucija je na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa suprugom i trogodišnjim sinom Leonom, koji je rođen na Valentinovo 2020. godine. Na fotografijama manekenka se drži za trudnički trbuščić, a pokraj njih napisala je "iznenađenje" i "beba broj  2". 

Brojne prijateljice čestitale su joj na predivnoj vijesti, a među njima su bile i Ella Dvornik, te Gabriela Pilić, Lucijina kolegica u showu "Ples sa zvijezdama".

Podsjetimo, Lucija i sushi chef vjenčali su se 2018. godine, a upoznali su se preko poruka na društvenim mrežama. Zaručili su se 2017. godine na dubrovačkom Stradunu, nakon dvije godine veze. 

Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije. Sretna sam svemu što nam dolazi! Hvala našim roditeljima koji nas podržavaju u svemu te nas uče da svakim danom budemo bolji i pametniji ljudi... i da, sada sam osjetila kako je to kad ti se noge 'odrežu na pola' od adrenalina, ali ja sam to morala napraviti u svom stilu - nasred Straduna! #Dubrovkinja. Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa sa mnom", napisala je Lucija u potpisu pod fotografiju na kojoj se radosno smješka sa zaručničkim prstenom na ruci.

Vjenčali su se u lipnju 2018. godine u crkvi sv. Blaža u Zagrebu, gdje je mladenka stigla u raskošnoj vjenčanici skrojenoj od 30 metara ruskog bijelog satena koju je izradila Ivana Bilić, vlasnica hrvatskog brenda Royal Bride.

Tijekom prve trudnoće Lucija je na Instagramu redovito izvještavala pratitelje o svojim osjećajima oko poroda. Mali leon rodio se Valentinovo, a Lugomer je radosnu vijest odmah objavila na društvenim mrežama.

- Možete nas zvati mama i tata! A lijepo sam ga pitala što želi za Valentinovo...evo najvećeg poklona na svijetu.Mi smo super, porod je bio fenomenalno iskustvo baš kao i cijela trudnoća, a ništa od toga ne bi bilo tako da nije osoblja Vinogradske bolnice kojima smo od sveg srca zahvalni!!!! Wow! Leone, ajmo zajedno mjenjati svijet. Unaprijed hvala vam svima na čestitkama i prekrasnim željama - napisala je.

VIDEO: Suvlasnik kluba ispred kojeg se dogodilo ubojstvo poznati je influencer: 'Možemo samo izraziti žaljenje' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije