Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa

Naša glumica na Hvaru pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu: Savršena si

Foto: Instagram
1/10
23.07.2021.
u 19:06

Mada Peršić (33) godišnji provodi na Hvaru odakle se javila svojim obožavateljima i poručila im kako joj je lijepo.

Glumica Mada Peršić godišnji odmor provela je na Hvaru i podijelila je na Instagramu nekoliko fotografija u minijaturnom kupaćem kostimu koji je otkrio savršenu liniju ove 33-godišnje glumice i liječnice. Mada je uz fotografije napisala kako joj je lijepo, ali njezini pratitelji nisu toliko pažnje poklonili divnom morskom okruženju u kojem se glumica nalazi koliko im je pažnju ukrao njezin izgled i kupaći kostim kojeg je nosila.

- Ne mogu se nagledati ove ljepote. Savršena si. Prekrasna fotka..a kostimić da i ne govorim..uživaj.. - poručili su pratitelji našoj glumici. Svestrana Mada prije glumačke karijere okušala se i u svijetu modelinga i bila je sudionica TV showa Top model. U svojoj debitantskoj predstavi se skinula gola i kako nam je tada objasnila nije joj to bio problem jer je smatrala kako je to dobro za scenu. - Bilo mi je glupo kalkulirati što će to značiti za moju karijeru i hoće li me sad svi redatelji tražiti da se skidam. Počela sam razmišljati o tome, ali onda sam odlučila živjeti u trenutku, iskreno. Moje skidanje bilo je nevino, aseksualno. Igrala sam tek rođeno biće, a svi se mi rađamo goli, pa je bilo logično da i ja budem gola. Ponosna sam na tu odluku.- rekla nam je Mada tada.

Foto: Instagram

Mada kazališna publika gleda u predstava kazališta Gavella, a u slobodno vrijeme Mada se bavi i glazbom i prije dvije godine objavila je pjesmu "Glumica" a ove godine je publici predstavila i pjesmu "Svadbena zvona" koju su joj napisali Miki Solus i Hana Librenjak.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
21:21 23.07.2021.

Kćerce , a što ti to treba ?

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
13:41 24.07.2021.

A da počne jesti?

BE
bezveze
21:10 23.07.2021.

Valjda Manda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije