Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj bilo lako

Pjevačica grupe Hurricane o bolesti koja joj je dijagnosticirana: Bila sam nemoćna ustati iz kreveta

Foto: Instagram
1/6
23.07.2021.
u 17:14

Sanja Vučić otkrila je kako se bori s Hashimotovim sindromom zbog kojeg svako jutro mora uzimati terapiju.

Sanji Vučić, članici skupine Hurricane koja je ove godine na Euroviziji predstavljala Srbiju, prije nešto manje od dvije godine dijagnosticiran je Hashimotov sindrom zbog kojeg mora svako jutro uzimati terapije. Prije nego je dobila dijagnozu Sanja je stalno bila umorna i bilo je dana kada joj se nije dalo ustati iz kreveta.

- Mislila sam da je uzrok smetnji psihološki ili hormonski pa sam prvo potražila pomoć ginekologa. Liječnica koja me pregledala također je imala dijagnosticiran Hashimotov sindrom, što je bila prava sreća u nesreći pa je nakon razgovora sa mnom uvidjela da su simptomi endokrinološke naravi.- ispričala je Sanja za Story kako je počela otkrivati svoju pravu dijagnozu i dodala je:

- Najgora faza bila mi je mjesec ili dva prije nego što sam dobila dijagnozu. Bilo je ljeto, ja sam bila doma bez ikakve volje za životom, nemoćna da ustanem iz kreveta. Sve je nekako bilo jako tužno i za mene tada nije postojala nikakva radost. Ova 27-godišnja pjevačica uzrok svoje bolesti vidi u stresu i zato savjetuje svim ljudima da se ne živciraju i pronađu unutarnji mir. Ova bolest je neizlječiva i Sanja će do kraja života uzimati terapiju kako bi bolest držala pod kontrolom.

- Bilo je jako teško prihvatiti činjenicu da moram svaki dan piti tablete. Nikome nije drago imati takvu obavezu, ali držim pod kontrolom Hashimotov sindrom, čak i uz pomoć homeopatije, tako da sam sada odlično - kaže pjevačica.

VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Member berries
Member berries
17:26 23.07.2021.

Opet?! Ovo nije "svoji o svojima" što se čitatelja tiče... ovo je "svoji o svojima" što se "novinara" vl-a tiče. Niti je zvijezda, niti se tko sjeća pjesme, niti Eurovizije, niti nas boli klinac za ovu srpskpvljkdrlj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije