Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga svadba

Veliko svadbeno slavlje u Livnu priprema Mate Rimac, a otkriveno je i koje zvijezde će pjevati gostima

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/8
23.07.2021.
u 15:15

Bračni par Rimac ovog vikenda će imati i crkveno vjenčanje u Livnu. Par je odabrao i temu svog vjenčanja, a to je priroda.

Početkom svibnja Mate Rimac i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Lovrić izmijenili su bračne zavjete u Villi Dalmacija u Splitu. Na svadbi je bilo tridesetak uzvanika, a Katarina je sudbonosno 'da' rekla u jednostavnom bijelom kombinezonu s čipkastim plaštom, a mladoženja je nosio bijelu košulju.

Bračni par Rimac ovog vikenda će imati i crkveno vjenčanje u Livnu. Par je odabrao i temu svog vjenčanja, a to je priroda i uređenje dvorane u kojoj će biti svadbeno slavlje će biti u znaku ove teme pa će staklenu dvoranu okruživati 150 bala sijena, doznaje Gloria. Dodaju i kako će prema Katarininoj želji njihove goste zabavljati Bajaga i Zabranjeno pušenje. Za vjenčanje u Splitu Katarina je nosila haljinu s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma, a po novu vjenčanicu za svadbu u Livnu otišla je u Milano. Njihovo svibanjsko vjenčanje prošlo je bez tradicionalnih običaja poput bacanja buketa, a na meniju nije bilo i ni janjetine jer je Mate već godinama vegetarijanac.

Katarina je kao i Mate porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini, studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a budućem je suprugu velika podrška u svim projektima i zajedno rade u njegovoj firmi koja u zadnje vrijeme niže samo genijalne projekte i velike uspjehe.

Komentara 107

Avatar Member berries
Member berries
16:30 23.07.2021.

Sretno Hrvatima na piru u Hrvatskoj Hercegovini! (Loš izbor muzike)

Avatar VOXRATIO
VOXRATIO
17:02 23.07.2021.

Sretno, Mate i Katarina! Svojim izborom bandova i pomalo čudnim jelovnikom za livanjske prilike Mate iskače iz svih gabarita i okvira. Ipak, forsiranjem mjesta svadbe šalje jasnu poruku o neraskidivoj vezi sa rodnim krajem . Ovo je na svojevrstan načinn i potpora Hrvatima u BiH, ali i ispružena ruka pomirenja prema druga dva naroda. Jaka simbolika.

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
16:55 23.07.2021.

on vegetarijanac pa moraju i svi drugi jesti travu na svadbi.. o bože moj.. Zašto ti alternativci moraju terorizirati druge nečim što je potpuno osobno i za druge potpuno nebitno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije