Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob generacija

Nakon usporedbe s prostitukom, evo što joj je odgovorila

ariana grande
Foto: Reuters/PIXSELL
1/17
26.11.2014.
u 10:08

Bette Midler prozvala je kolegicu Arianu Grande zbog prevelike seksualiziranosti, no mlada pjevačica smatra kako samo slijedi stope legendarne pjevačice

Nakon što ju je jučer legendarna Bette Midler prozvala da na pozornici izgleda poput prostitutke, 21-godišnja Ariana Grande šokirana je i uvrijeđena iznesenim komentarom, navodno je otkrila prijateljima.

Ariana, američka pop-zvijezda u usponu, velika je obožavateljica Bette Midler, a u javnosti je ipak nešto opreznije odgovorila slavnoj starijoj kolegici.

– Bette je uvijek bila feministkinja koja je podržavala pravo žene da rade što god žele bez osude. Nisam sigurna kamo je nestala ta Bette, no želim da se ta seksi sirena vrati!!! Uvijek obožavateljica, bez obzira na sve – napisala na Twitteru Ariana Grande objavivši fotografiju Bette Midler u donjem rublju iz njezinih mlađih dana.

 

No, tu nije stala.

– I uvijek ću citirati "Klub prvih supruga", svaki dan – napisala je u drugom "tweetu", aludirajući na poznati film u kojem je Midler glumila.

>>Obrušila se na mlađe kolegice: Ne morate izgledati kao prostitutke

>>Ariana Grande očarala je prisutne na najvećem godišnjem glazbenom događaju

>>Jennifer Lopez u veoma izazovnom izdanju u klinču s kolegicom otkriva sve više

Komentara 4

DU
Deleted user
12:10 26.11.2014.

Danas ako ne igraš na sex kartu me prolaziš!

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
14:25 26.11.2014.

pa kada se i muškarci služe šarmom i izgledom da se probiju u karijeri, zašto ne bi i žene

Avatar Gilgames
Gilgames
16:30 26.11.2014.

Vest bi bila da su ubacili eksplicitne scene iz porno filmova u spot, ovako vec vidjeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije