Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovisnik o igli

Na tijelu Davida Beckhama već 41. tetovaža, a poznati majstor radio ju je pet sati

David Beckham
Foto: Promo
1/2
01.04.2016.
u 10:00

Nov ukras njegova tijela nalazi se na lijevom gležnju i prikazuje par koji sretno trči u budućnost, a autor je umjetnik Mark Mahoney

Osim na trbuhu i bedrima, David Beckham gotovo da i nema više mjesta na tijelu za nove tetovaže. Ipak, opet je otišao pod iglu. I to 41. put. Autor njegova novog umjetničkog djela hollywoodski je majstor tetovaže Mark Mahoney kojeg se smatra tvorcem crno-sive tehnike izvedene samo jednom iglom. Djelo, u realističnom stilu, koje je Davidu naslikao na lijevom nožnom zglobu, prikazuje par koji trči ususret budućnost ostavljajući sve materijalno za sobom.

Fotografijom novog ukrasa na tijelu, koji je nastajao punih pet sati, pohvalio se na Instagramu pred svojim sljedbenicima, kojih je 21 milijun, uz rečenicu: “Ništa ne traje predugo dok razgovaraš sa zanimljivom osobom poput Mahoneya.”

 

Bivši nogometaš obiteljski je čovjek, poroci mu nisu ni žene ni alkohol ni droga. Porok su mu tetovaže koje su postale njegov zaštitni znak. Na prvu se odlučio 1999. kada mu se rodio najstariji sin Brooklyn. Iste godine tetovažom je odao počast i supruzi Victoriji istetoviravši si njezino ima na sanskrtu. Pa iako su stručnjaci za sanskrt kasnije uočili da je autor tog napisa malo pogriješio pa Davidu na tijelo napisao “Vihctoria”, to ga nije obeshrabrilo da posjeti salon još 39 puta.

Od 2000. godine, kada je na leđima dao tetovirati krila anđela čuvara, uglavnom ga fasciniraju religiozni motivi. Tako na torzu ima i lik Isusa kojeg nose tri kerubina, što predstavlja njega i njegova tri sina, lik Isusa s krunom, damu u šumi čije je značenje misterij, anđela s natpisom “Neka me mrze, samo dok me se boje” – riječi rimskog cara Kaligule. Ima i nekoliko biblijskih citata od kojih je jedan posvetio djedu koji je preminuo 2009., neke mami i tati. Kćeri Harper posvetio je natpis “Zgodna dama”, a ima i njezino ime, kao i imena sve četvero djece. Vijenac od ruža obilježava njegovu desetu godišnjicu braka, ima i svoju godinu rođenja – 1975., kao i godinu kada se oženio Victorijom, 1999., čiji si je lik dao tetovirati u cijelosti, a kao predložak poslužila mu je fotografija sa snimanja na kojoj je ona stilizirana u glumicu Brigitte Bardot...

 

>> Stilska ikona David Beckham u novoj kampanji H&M-a

Ključne riječi

Komentara 2

TA
tajcy
11:59 01.04.2016.

obozavam njega i njegovu obitelj... pametan covijek svijestan je da nije sve u novcu...

JO
Jole1958
18:34 01.04.2016.

Što je život bio lijep bez twittera i instagrama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije