Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike nade

Na njihove nastupe pale su djevojke, ali i Nina Badrić

air flow
02.10.2011.
u 22:00

– Iskreno, prijavili smo se radi nagrade i ciljamo na finale. Ako pobijedimo, novac ćemo uložiti u dvoranu kako bismo i tijekom zime imali gdje vježbati – kažu dečki

Jedva vas čekam ponovno vidjeti! Prvi put da na Supertalentu imamo ovakvo nešto – oduševljeno je rekla Nina Badrić nakon nastupa plesne grupe Air Flow, a dečki nisu mogli skriti sreću.

 

Prijavili se radi nagrade

 

Borna, Valentino, Matej, Filip i Grgur, kojeg sinoć nismo vidjeli jer je ozlijedio rame, dečki su koje vrijedi zapamtiti. Svjesni da tricking – free running široj publici nije poznat, odlučili su iskoristiti show kako bi ljude upoznali s tim zanimljivim plesom.

 

– Iskreno, prijavili smo se radi nagrade i ciljamo na finale. Ako pobijedimo, novac ćemo uložiti u dvoranu kako bismo i tijekom zime imali gdje vježbati – kaže Borna.

 

Naime, dečki nemaju prostor u kojem se sastaju, pa se snalaze kako znaju. Kada postoji ljubav prema onome što radiš, tvrde, sve je lako. Svoj kutak pod nebom pronašli su na zagrebačkom Glavnom kolodvoru jer, kažu, ondje im je trava idealna za vježbu. Već godinu i pol intenzivno treniraju, a sve je krenulo još prije četiri godine, kada su Borna i Valentino počeli preskakati ograde i u tome pronalaziti zadovoljstvo. Na satovima breakdancea upoznali su ostatak ekipe i otad su nerazdvojni prijatelji.

 

– Stalno se družimo, bili smo skupa na moru i tamo smo organizirali street showove, što su ljudi s čuđenjem promatrali – otkrivaju dečki.

 

Samo ih dvadesetak pleše

 

Trenutačno se u Hrvatskoj tim plesom bavi svega dvadesetak ljudi, a dečki se nadaju da će svojim nastupom u Supertalentu uspjeti povećati broj zaljubljenika. Stari od 17 do 20 godina, vjeruju da su spremni pokrenuti malu revoluciju u tricking – free runningu.

 

Osim što marljivo treniraju, dečki pohađaju srednju školu, a Matej, najstariji od njih, studira strojarstvo. Pomalo sramežljivo otkrivaju kako svojim izvedbama uspijevaju šarmirati i mnoge djevojke, a da su vrijedni pozornosti pokazali su i žiriju Supertalenta koji je odlučno dao zeleno svjetlo za nastavak nastupa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije