Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fanovi izgubili kontrolu

Mladu pjevačicu na festivalu gađali limunom, evo s čime je to povezano

Foto: REUTERS
1/4
23.04.2019.
u 22:30

Neki fanovi ovaj incident povezuju s albumom 'Lemonade' te smatraju da je to djelo obožavatelja pjevačice Beyonce.

Ariana Grande na ovogodišnjoj Coachelli postavila je rekord kao najmlađi headliner ovog festivala te kao četvrta žena sveukupno.

No, jedan manji incident zahvaljujući fanu i društvenim mrežama ipak nije prošao nezapaženo. Skakućući po pozornici, iz publike je bačen limun na pjevačicu koji joj se odbio od prsa. Pjevačica ga je samo pogledala i bez stanke nastavila s nastupom.

Neki fanovi ovaj incident povezuju s albumom "Lemonade" te smatraju da je to djelo obožavatelja pjevačice Beyonce kao odgovor na glasine da su 25-godišnju pjevačicu nezasluženo platili 4 milijuna dolara više nego Beyonce. Drugi izvori pak opovrgavaju glasine i navode da su obje pjevačice jednako plaćene te da je u pitanju isti ugovor. Beyonce je 17. travnja izbacila i dokumentarac Homecoming, koji donosi detaljan pogled na njezin prošlogodišnji nastup na Coachelli.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Untouchable
Untouchable
05:11 24.04.2019.

headliner??

VO
vorda400
06:30 24.04.2019.

A dobro bolje i limun nego da joj se netko raznese na koncertu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije