Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKATOR

Mario Battifiaca u ulozi Ave Karabatić ulazi na Farmu

battifiaca
Nova TV
26.05.2010.
u 13:53

Battifiaca će banuti na sijelo uživljen u lik Ave Karabatić te će gledatelji već ovog petka imati priliku uživati u dvostrukoj dozi osebujne farmerice.

Već iscrpljene i prilično nervozne farmere ovoga će petka dodatno isprovocirati Mario Battifiaca, najpoznatiji kao "bijela udovica" i "egzorcist" koji će svojim transformacijama u razne likove nastojati zabaviti gledatelje i farmere.

Battifiaca će banuti na sijelo uživljen u lik Ave Karabatić te će gledatelji već ovog petka imati priliku uživati u dvostrukoj dozi osebujne farmerice.

Nakon što je na seoskom imanju gostovao "balkanski Nostradamus", koji je svojim proricanjem prilično uznemirio farmere, ovaj put doći će kao gost u studio emisije uživo gdje će sa svima podijeliti svoja razmišljanja o samom finalu.

Emisija uživo otkriva i novosti na ljubavnom planu, odnosno trokutu u kojem su Ava, Josip i Jelena, a u studiju će se voditeljicama Miji i Nikolini u komentiranju aktualnih događanja pridružiti i bivše farmerice Dvina Meler i Stefani Hohnjec.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije