Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavna atmosfera

Maja Šuput pokazala kakav je tulum priredila za rođendan: Prvih 5 minuta bilo je pristojno

Foto: Instagram
1/5
23.09.2021.
u 13:20

Pjevačica je u društvu bliskih prijatelja proslavila 42. rođendan.

Svoj 42. rođendan Maja Šuput proslavila je s bliskim prijateljima u jednom restoranu u Zagrebu i s obožavateljima je podijelila kakva je atmosfera vladala na proslavi. - Prvih 5 minuta bilo je pristojno... ovo je tih 5 minuta....- napisala je pjevačica i na Instagramu podijelila fotografije na kojima pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovim i prijateljima. U videima koje je objavila pokazala je kako je zabavna i plesna atmosfera bila na njezinom rođendanskom tulumu, a njezin dugogodišnji prijatelj i modni stilist Marko Grubnić napisao joj je sljedeću rođendansku čestitku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

- And just like that... Ponovno slavimo. Sretan rođendan draga Maja. Već dugo vremena smo više od prijatelja, mi smo obitelj. Ovaj mjesec obilježen je slavljem u obitelji Šuput - Tatarinov jer su prije nekoliko dana proslavili i šest mjeseci malenog Blooma. - Bloom sutra slavi 6 mjeseci. Naravno , kao pravi partijaner kreće sa zabavom dan prije, u to ime živjeli... - objavila je Maja prije šest dana dok je s obitelji uživala na odmoru na Hvaru.

Maja je definitivno jedna od najzaposlenijih pjevačica na estradi, a od ove nedjelje opet ćemo ju gledati kao članicu žirija showa Nove TV "Supertalent" u kojem će joj u žiriju društvo raditi Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Davor Bilman.

VIDEO Preminuo Willie Garson (57) , najpoznatiji po ulozi Stanforda iz serije "Seks i grad"

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Apsalar
Apsalar
13:54 23.09.2021.

Ja ni Grubnićevu torbicu ne bih pipnula 😖

DU
Deleted user
14:25 23.09.2021.

Freakshow.

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
14:00 23.09.2021.

Vidi sto je zinula kao da ceka da joj uleti...vrabac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije