Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozbato TV lice

Za njegovu naklonost borile su se brojne dame, a sada je Mijo Matić pokazao kako je izgledao u školskim danima

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
23.09.2021.
u 11:20

Mijo Matić poznat je publici kao Gospodin Savršeni iz druge sezone ovog showa, a sada je objavio seriju fotografija iz mlađih dana.

Mijo Matić, gledatelji poznat kao Gospodin Savršeni iz druge sezone ovog RTL-ovog showa podijelio je na Instagramu fotografije koje prate njegov put od školskih dana do sadašnjosti i podijelio je ove misli uz objavljene fotografije:

“Radije sam pitao i kušao uvijek putove same…Sav moj hod bio je samo kušanje i sama pitanja. I doista mora se naučiti i odgovarati na takva pitanja. Ovakav je moj ukus: ni dobar ni loš, ali moj ukus, kojeg se više ne stidim i koji više ne tajim. U ljudi je odviše sve samo prednja strana, čemu tu dalekovidne, vidovite oči. “To je moj put- a gdje je vaš?” Tako sam odgovorio onima koji su me pitali za put. Određen put, naime - ne postoji.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)

 

Svestrani Mijo je osobni trener, prvak Hrvatske u bodybulidingu, vatrogasac i model koji u showu nije pronašao svoju životnu partnericu, ali privukao je pažnju brojnih gledateljica. U showu u kojem su se brojne dame borile za njegovu naklonost, Mijo je završio s natjecateljicom Nušom koja je bila spremna zbog njega se iz Slovenije preseliti u Hrvatsku, ali Mijo nije bio spreman za taj korak zajedničkog života i to je i priznao. 

- Nuša je bila spremna doći u Zagreb, tada je bila u potrazi za poslom i gledala je kako se baviti glazbom. Za mene je to bio velik korak za koji nisam bio spreman.  Shvatio sam to tijekom vremena koje sam proveo sam sa sobom, kad sam želio sabrati sve misli i osjećaje. Kao što sam već rekao, osjećao sam se emocionalno prazno i  jedva sam se čekao vratiti svojem životu, treningu, poslu i prijateljima…- rekao je tada Mijo.

VIDEO Ella Dvornik prozvala bivše: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije