Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najgore je iza nje

Ksenija Marinković progovorila o zdravstvenim problemima: Sjela sam, a u sljedećem trenutku sam vidjela hitnu pomoć

Zagreb: Glumica Ksenija Marinković
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/7
18.11.2022.
u 15:45

Iscrpljujući radni ritam u jednom trenutku je uzeo danak i odrazio se na njezino zdravlje prije tri godine kada je završila u bolnici.

Novi kazališni hit Kazališta Moruzgva "Tvorničke postavke" režirala je glumica Ksenija Marinković kojoj je to bio redateljski debi. Publika je ovu predstavu dočekala s oduševljenjem, baš kao i film "Marginalci", u kojem Ksenija glumi Romkinju Zoru i koji je u kratkom periodu privukao veliki broj gledatelja u kina.

Ksenija Marinković zadnjih godina imala je dosta plodonosan period i radila je punom parom i malo je domaćih serija zadnjih godina u kojima nismo gledali Kseniju. Iscrpljujući radni ritam u jednom trenutku je uzeo danak i odrazio se na njezino zdravlje prije tri godine kada je završila u bolnici. 

- Iako sam legla oko jedan, opet sam ustala u pet ujutro i otišla na snimanje u Katran. Snimila sam dvije scene. I sjela da ponovim dvije sljedeće. Nakon toga sam oko sebe vidjela hitnu pomoć, bolničare i liječnike. Rekli su mi da sam imala nešto što je izgledalo poput epileptičkog napada, no utvrđeno je da imam autoimuni limbički encefalitis, odnosno upalu moždane ovojnice. Uzrok upale nije otkriven. - ispričala je Ksenija u novom intervju za Gloriju. Liječnici su joj savjetovali da ostane u bolnici i napravi sve potrebne pretrage, ali ona je rekla kako mora raditi i ne može.

-  Dva puta sam odlazila liječniku i tek treći put sam napokon ostala u bolnici. Tri tjedna. Obavili su mi sve pretrage i preglede, a glavna je terapija, uz tablete koje još pijem, bilo podizanje imuniteta - ispričala je Ksenija. 

VIDEO Dramatična scena iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:31 18.11.2022.

Sreo sam je ovog ljeta u Dubrovniku više puta. Morala bi na dijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije