Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da uđe u politiku

Kristina Mandarina napala Grubnića: 'Takvima ne bih davala državne poticaje'

Foto: Instagram
1/7
13.04.2021.
u 18:31

Nakon što je javno 'zaratila' s estetskim kirurgom kojeg je optužila za loše obavljen zahvat podizanja obrva tzv. cat eye, Kristina se obrušila i na modnog stilista Marka Grubnića.

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, proteklih je tjedana ponovno u fokusu javnosti. Nakon što je javno 'zaratila' s estetskim kirurgom kojeg je optužila za loše obavljen zahvat podizanja obrva tzv. cat eye, Kristina se obrušila i na modnog stilista Marka Grubnića. 

Odgovarajući na pitanja pratitelja na svom Insta Storyju Kristina se dotakla i Marka. "A da uđeš u politiku? To ti je najbolji reality show", glasilo je jedno od pitanja. Kristina je odgovorila fotografijom Marka Grubnića uz koju je napisala: "Ja kad bih ušla u politiku, ovakvima sigurno ne bih davala državne poticaj".

Foto: Instagram screenshot

Progovorila je i o svom ljubavnom životu te je otkrila da je već 6 godina u sretnoj vezi.  - Ja imam 22 godine, a on 24 - napisala je preko fotografije njih dvoje na kojem mu je naljepnicom pokrila lice. Otkrila je i da su oboje lavovi u horoskopu.

Foto: Instagram screenshot

Dotakla se i estetskih operacija. Na pitanje planira li neke operacije uskoro odgovorila je da nema potrebe za operacijama. Ranije je priznala da je povećala usne, ali da ih više ne namjerava dirati. - Ne diram više usne, ali nadopunjavala sam ih u Zagrebu i Beogradu - otkrila je Kristina. 

Foto: Instagram screenshot

Pratiteljima je otkrila i svoj plan prehrane.  - Imam dvije faze, zimsku i ljetnu. Zimi se napunim za cijelu godinu, a ljeti ne jedem skoro ništa osim voća i povrća - rekla je i dodala da je visoka 169 centimetara, a teška 50 kilograma. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Komentara 4

CR
crocro
19:27 13.04.2021.

Čekajte, da li je istina da ovaj tip prima bilo kakve državne poticaije? Samo pitam da li je to istina? Ako ne prima, ok. Ali ako prima, čija sredstva mu se daju?

MA
Maloni
20:44 13.04.2021.

Nebitna

SK
skupiduša
20:31 13.04.2021.

Nebitne su i jedna i druga, užasno dosadne i nametljive. Nedo Bog da nam takve kroje politiku, onda država ode k vragu. One bi se u Saboru samo kreveljile i pokazivale svoju plastiku, ništa pametno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije