Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Koncertnim spektaklom Tomislava Bralića i klape Intrade biti će obilježen najposebniji dan u godini - Dan žena

U novoj zagrebačkoj dvorani Hala – nedjelja, 8. ožujka 2020. u 20 h
24. siječnja 2020. u 11:46 250 prikaza
Dan žena

Tom prigodom, posjetitelje očekuje večer ispunjena emocijama i bezvremenskim hitovima dalmatinskih slavuja predvođenih Tomislavom Bralićem. Ovaj najpoznatiji klapski sastav u Halu dolazi nakon tradicionalno rasprodanog božićnog koncerta u Ciboni, ljetnog koncerta na zagrebačkoj Šalati te prepune Arene.

Zadarska klapa Intrade, koja je dobila naziv prema zbirci pjesama Ljube Stipišića, djeluje od 1985. godine. Predvođena jedinstvenim vokalom Tomislava Bralića, spada među najpopularnije i najnagrađivanije domaće izvođače sa nizom rasprodanih nastupa po sportskim dvoranama i stadionima u Hrvatskoj te inozemstvu.

Na početku karijere klapa je bila prepoznatljiva po komornom tonu, pomno izrađenoj interpretaciji te dinamičkom nijansiranju glazbenog tkiva čime pokušava postići idealnu fuziju. Uz dalmatinske pjesme okušali su se i u interpretaciji skladbi starih majstora moteta i madrigala iz vremena renesanse. Jedna od prekretnica u njihovom radu je bio nastup 2006. na splitskom stadionu Poljud gdje su na klapskom spektaklu „Ne damo te pismo naša “oduševili prepuni stadion i zakoračili na stepenicu današnje blistave karijere.

Tomislav Bralić, sjajan pjevač iz Bibinja, svojom vokalnom interpretacijom obilježio je pjesme klape Intrade sjajnim nizom hitova i pjesmama koje su u kratkom vremenskom periodu postale kultne. Specifičnim glasom mističnog baritona, glasom koji toplinom miluje, te srdačnošću raznježuje, godinama osvaja srca publike. Svaka pjesma u izvedbi Tomislava Bralića i klape Intrade ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja.

Ne iznenađuje stoga što su baš Tomislav Bralić i klapa Intrade odabrani kako bi svima, a posebno pripadnicama nježnijeg spola, upriličili večer za pamćenje. Zagrebačka Hala će na taj dan nuditi sjedeća i stajaća mjesta s kojih će posjetitelji moći uživati u najvećim hitovima našeg najpoznatijeg klapskog sastava, poput Zora bila, Ne mogu te prestat ljubit, Samo more nosim ja na duši, Ispod tvoje boloture, Karta ljubavi i ostalima.

Za sjedeća mjesta biti će potrebno izdvojiti od 170 kn do 190 kn, dok će cijena stajaćih mjesta iznositi 130 kn i 150 kn. Ograničen broj VIP sjedećih mjesta moguće je kupiti po cijeni od 190 kn i 210 kn.

Ulaznice kreću u prodaju 22.01. https://hala.hr/go/intrade/,a kupce očekuju i ekskluzivni paketi ulaznica s parkirnim mjestom ispred ulaza u Halu!

Karneval
PROMO
Karneval nam se bliži, a odabir idealne maske je najvažniji događaj za sve klince
Zemlja Mjesec
IZNIO I DOKAZE
Slavni sportaš šokirao: Zemlja je ravna ploča, lažu nam! A čovjek nije bio na Mjesecu