Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna karla

Kćer naše poznate glumice u lovu na 'Gospodina Savršenog'

Foto: RTL
1/2
02.11.2018.
u 11:30

Sama za sebe kaže da je drukčija, tip cure koja se ne upoznaje svaki dan, i nada se da će baš to privući Gospodina Savršenog smatra jedna kandidatkinja

Kako na RTL televiziji uskoro počinje prikazivanje reality showa "Gospodin Savršeni" u kojem Goran Jurenec traži svoju srodnu dušu i buduću suprugu, producenti upoznaju javnost s kandidatkinjama koje su izabrali iz mora djevojaka koje su se javile. 

Tridesetdvogodišnja Karla Krneta atraktivna je Dalmatinka iz Zadra. Smatra da odaje dojam žene koja zna što želi u životu i ne boji se to pokazati te joj je zato najvažnije da njezin partner bude "pravo muško". Sama za sebe kaže da je drukčija, tip cure koja se ne upoznaje svaki dan, i nada se da će baš to privući Gospodina Savršenog.

Karla je odlučila biti medicinska sestra poput svoje bake iako je njezina majka kazališna i televizijska glumica Tamara Šoletić, a brat joj je grafički dizajner nominiran za Emmy. Vrlo je otvorena i društvena i smatra da na prvi dojam djeluje divlje i ludo, ali je iskrena i mekog srca. Voli kada su muškarci pažljivi prema ženama, a smatra da se to najbolje može vidjeti iz odnosa prema sestrama ili majci. A ako i ne uspije, kaže kako se veseli što će tijekom showa "naučiti nešto o sebi". 

Dvadesetdevetogodišnja Iva Runjanin pak misli da ljubav ide kroz želudac te to smatra najboljom antistresnom terapijom. Zagrepčanka je po zanimanju stručni prvostupnik marketinga i komunikacija. Za sebe kaže da je komplicirana osoba, no tko god je upozna, kaže da brzo uvidi koliko je draga i emotivna; prava velika sanjarka koja voli stalno biti u pokretu.

Trenira akrobatski ples na šipki koji kombinira s plesom na svili. Završila je i školu za make up artisticu, a član je neprofitne organizacije Junior Chamber Croatia - globalne mreže mladih profesionalaca u dobi od 18 do 40 godina koji zajedno rade na razvoju svojih vještina kroz aktivan rad na projektima iz raznih područja kao što su pomoć djeci bez roditeljske skrbi, integraciji azilanata u društvo kroz druženja na raznim radionicama te mnoge druge. Od budućeg partnera očekuje da ne bude sebičan i da ne gleda samo sebe i svoje potrebe, mora biti društven kako bi pratio korak s njezinim aktivnostima. Važno joj je da bude samouvjeren, šarmantan, da se zna šaliti i da ima prekrasan osmijeh.

Pogledajte najveće hrvatske zavodnice:

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar babas
babas
15:08 21.11.2018.

Jadna Karla,izbacio ju je već u prvoj emisiji,među prve 4. Teško će se ta udati.

DU
Deleted user
17:11 02.11.2018.

Čim netko traži muža u reality showu sklon sam to pripisati Dijagnozi F60 (šifra specifični poremečaj ličnosti - narcizam)

TR
trabant7
12:31 02.11.2018.

S konja na konja i na kraju ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije