Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
J Lo ima konkurenciju

Kakvi trbušnjaci! Glumica pokazala da je u 53. godini u formi života

Foto: Instagram
1/8
10.11.2019.
u 13:57

Halle Berry svaki dan vježba četiri sata i pridržava se keto dijete i rezultati ovog režima su genijalni što je i pokazala fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Kada se stvaraju liste hollywoodskih glumica koje imaju zanosnu figuru i u 50-ima onda je uvijek na vrhu tog popisa glumica Jennifer Lopez, ali sada joj je tu poziciju ugrozila 53-godišnja kolegica Halle Berry.

Glumica ima zavidnu liniju, a fotografija iz teretane na kojoj je pokazala trbušnjake, dokaz je da u teretani provodi puno kvalitetnog vremena. 

- Nema boljeg osjećaja od postavljanja ciljeva i ispunjavanja istih. Jedan je od mojih ciljeva za snimanje film "Bruised" bio je da 
imam i trbušnjake. Danas ih napokon imam i osjećam se nevjerojatno. Budite hrabri i postavite si svoje ciljeve. Neće biti lako, ali trud će se isplatiti - poručila je Halle uz fotografiju na kojoj pokazuje savršeno istesane trbušne mišiće.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Glumica je definitivno u formi života, a to su joj kroz svoje brojne komplimente dali do znanja i brojni obožavatelji, a njih preko 425 tisuća je i  lajkalo ovu fotografiju. Rekli su joj kako izgleda odlično i puno mlađe te su joj čestitali na vrhunskoj formi i izgledu. Njezin osobni trener Mubarak Malik kaže kako je ponosan na njen rezultat jer svaki dan vježba četiri sata i pridržava se keto dijete.  

Ključne riječi

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
09:35 11.11.2019.

uz takav tim strucnjaka svaska bi obicna zena isto oizgledala savrserno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije