Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanja na estradi

"Iako je poput odbjegle mlade, i Vedran Mlikota bit će privezan"

'20.10.2010. Zagreb, Hrvatska - Anja Alavanja i Matija Vuica u vjencanicama. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
Foto: 'Petar Glebov/PIXSELL'
1/3
20.10.2010.
u 20:05

Matija Vuica rado bi da se oženi njezin dugogodišnji prijatelj, glumac Vedran Mlikota, koji nikako da dođe do oltara.

Vjenčanje u spotovima promoviraju Ida Prester, Maja Šuput, zaljubljene su Jelena Rozga i Indira Vladić, a glavna urednica CMC-a i voditeljica emisije "Točno u podne" Anja Alavanja jučer je odjevena u vjenčanicu ugostila dizajnericu i pjevačicu Matiju Vuicu i Juru Popovića. Bilo je to prvo predstavljanje desetog albuma grupe Gracia "Drndaj... svadba je".

Svadbe na vidiku

– Sviđa mi se ta pozitivna vibra na našoj estradi. Svima treba upravo tog pozitivizma, bjeline, svatovskog veselja. Promociju smo zamislili tako da Anja bude mladenka. Prelijepo izgleda u vjenčanici i nadam se da će uskoro to i postati. Treba se što prije udati, a ja ću biti kuma – govori Matija.

Anja Alavanja, koja je godinu dana u vezi sa Željkom Romcem, gitaristom pratećeg benda Massima Savića, na to se pak slatko smije.

– To kaže i moja mama. O braku razgovaramo, ali nemamo imperativ. Može se to dogoditi za šest mjeseci, godinu dana, a može i sutra – govori zaljubljena Anja.

Ni Matija Vuica ne isključuje mogućnost da svom Juri s kojim je već 30 godina napokon kaže "da".

– Hoću, udat ću se i ja! – kaže Matija, ali o datumu se ne izjašnjava. No, rado bi da se oženi njezin dugogodišnji prijatelj, glumac Vedran Mlikota, koji nikako da dođe do oltara. Upravo Mlikota s Damirom Šabanom glumi u Gracijinu spotu za pjesmu "Nije kriza".

– To je prva pjesma koja je izašla s albuma, a spot je rađen na Dolcu među kumicama. Jako sam se radovala što se napokon nešto događa mimo raznih Red Carpeta. Obožavam Mlikotu, trebao je glumiti u filmu "Odbjegla nevjesta", odnosno on bi bio odbjegli ženik. No i Mliki će jednog dana biti privezan. Nema mu druge – smije se Matija, koja uz promociju CD-a ima pune ruke posla.

Zbunjeni ženik Jure

Dva su spota već snimljena, a snimat će još dva - za pjesme "Zbogom, majko, zbogom, Bosno" i "Dragi, dragi". Uz to, Matija priprema i novu kolekciju vjenčanica, za žene starije od 60!

– Od kolekcija za "mlade" mladenke razlikovat će se po mome osjećaju, jer i sama imam više od 50 godina. Ako se djevojka može udavati u crvenoj vjenčanici, zašto žena starija od 60 ne bi mogla u bijeloj? Bjelina je simbol djevičanstva, čistoće, ali to već stoljećima nije tako – kaže Matija.

Vjenčanjima, spotovima i vjenčanicama zbunjen je i Jure Popović koji je na snimanje emisije došao s vjenčanim odijelom, ali je zaboravio košulju.

– Bijelim šalom umjesto košulje uvodim nove trendove – našalio se budući ženik.

Komentara 5

Avatar billybull
billybull
13:51 22.10.2010.

carlita, matija je zena? pa zasto onda ima musko ime?

OB
-obrisani-
20:22 20.10.2010.

Ja bi je, brate, zenio. Eto.

Avatar billybull
billybull
06:32 21.10.2010.

hmmm...vjerovatno greska u naslovu...gospodin matija vuica vjerovatno umire od smojeha citajuci da je njegov dugogodisnji prijatelj v milkota nazvan \"njezinim\"....i vjerovatno se srami znajuci da njegovo prezime izgovaraju kao i prezime romkinje s hrvatske estrade alke, kao da je \"vujica\", a ne vuica, s naglaskom na \'i\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije