Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 26 sezona

Harry Shearer napušta Simpsone, hit serija ostaje bez Mr. Burnsa, Flandera i Skinnera!

'the simpsons ... simpsoni ... simpsonovi'
Foto: 'Photoshop'
1/2
14.05.2015.
u 16:00

Glumac koji je godinama svoj glas posuđivao likovima gospodina Burnsa, ravnatelja Skinnera i Neda Flandersa prekinuo je suradnju s jednom od najpopularnijih animiranih serija svih vremena.

Glumac Harry Shearer koji je gotovo 26 godina posuđivao glas likovima iz TV animiran serije 'The Simpsons'odlučio je prekinuti suradnju s popularnom Foxovom serijom. Od samog početka serije, Shearer je svoj glas posuđivao likovima gospodina Burnsa, ravnatelja Skinnera i Neda Flandersa.

Vijest o svom odlasku javnosti je priopćio putem svog Twitter profila na kojem je podijelio poruku Jamesa L. Brooksa, producenta kultnih 'Simpsona'.

-Show ide dalje. Harry više nije dio njega, no želimo mu sve najbolje- stoji u objavi na koja je jutros osvanula na njegovom profilu.

71-godišnji Shearer na Twitteru je otkrio da seriju napušta zbog želje za slobodom i radom na novim projektima. Simpsona se, nakon gotovo tri desetljeća, očito zasitio.

>>Preminuo producent legendarne TV serije 'The Simpsons'

>>Simpsoni neće više izlaziti ako se plaće glumcima ne smanje

Komentara 1

Avatar wakanda
wakanda
12:09 15.05.2015.

Treba ga nagovoriti na ostanak ili otkazati seriju, jer bez njega ne može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije