Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditeljica Nove TV navodno dobila 50.000 eura za poziranje

Gola N. Pišek zablistala na kalendaru makedonskog proizvođača vina

Nikolina Pišek
17.12.2009.
u 11:31

Zadovoljni će vjerojatno biti i svi oni koji svih 12 mjeseci budu imali pogled na Nikolinino prekrasno tijelo, a vjerojatno će i nakon isteka 2010. kalendar i dalje krasiti mnoge zidove.

Atraktivna voditeljica Nove TV Nikolina Pišek (33) krenula je stopama brojnih svjetskih zvijezda i razodjenula se za kalendar. Makedonska vinarija Tikveš napravila je 12 atraktivnih fotografija s polugolom, zavodnički raspoloženom Nikolinom Pišek koja je ponovno pokazala dio svoga nesputanog seksepila.

Bez obzira na to što su tijekom prošle jeseni “procurile” golišave fotografije koje je Nikolina slala svom dečku i cijela javnost mogla je vidjeti kako izgleda u toplesu, očito je njezino zamamno tijelo još uvijek dovoljno velik mamac za brojne tvrtke. Makedonci su prepoznali koliki je Nikolina brend na cijelom području bivše Jugoslavije, pa su je prvo angažirali kao zaštitničko lice za vino, a potom je napravljen i kalendar.

Tijelo kao brend

– Sve je proteklo odlično. Ekipa s kojom sam radila bila je jako profesionalna. Malo se odužilo snimanje u Makedoniji, na kraju je trajalo tri dana, ali mislim da je napravljen dobar posao i s kalendarom i sa spotom. Što se tiče kalendara, iako su kritike već pozitivne, sama sam sebi najveći kritičar i zbog sebe želim da sve bude savršeno, a nadam se da je tako ispalo – ispričala nam je Nikolina.

Za reklamnu kampanju navodno je dobila vrtoglavih 50 tisuća eura, međutim priča o “čeku” ostala je poslovna tajna jer nam je Nikolina tek potvrdila da je zadovoljna ugovorom s makedonskom vinarijom.

Osim poslom, zadovoljna je i kako je ispao kalendar koji će zasigurno biti jedan od najtraženijih darova za nadolazeću 2010. godinu. Oduševljeni će biti i svi oni koji će svih 12 mjeseci imati pogled na Nikolinino prekrasno tijelo, a mnogi će ga vjerojatno i nakon isteka godine ostaviti na zidovima svojih soba.

Zavodnica s vinom

Međutim atraktivno Nikolinino tijelo nepotrebno je previše digitalno obrađeno, tako da na dijelu fotografija više izgleda kao junakinja iz videoigrica nego zavodnica s vinom. No njezini fanovi već su pozitivno reagirali tako da voditeljica ne sumnja da će kalendar ubrzo osvanuti u brojnim hrvatskim domovima i garažama.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
10:50 18.12.2009.

A što se videa tiče, mid quality paintbrush..Mogli su kompletno ukrast iz Final Fantasy-ja, kad su već marnuli ideju i dodali čašu vina. A kad se ono FF pojavio ? U \"kamenom dobu\" prema današnjim grafičkim stanicama...pa čak i malko boljim \"domaćim\" konfiguracijama, koje sad imaju snage ovo renderirat u par sati. E ako su njoj platili 50.000, onda je žalostno ako ekipa iz grafike nije ujela barem 250.000, jer su oni odradili 95% posla.

IL
ilki
12:15 17.12.2009.

bolje ti je da vino nabavis

37
37h1c4l
11:59 17.12.2009.

moram nabaviti taj kalendar pod hitno :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije