Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlučne

Glumice će na dodjelu Zlatnih globusa nositi crne haljine, a ovo je razlog

Foto: PA/Pixsell
1/3
19.12.2017.
u 09:10

Glumice Meryl Streep i Emma Stone rekle su kako na ovaj način žele izraziti svoj protest protiv seksualnog zlostavljanja i žele tako pružiti podršku žrtvama.

Glumice Emma Stone i Meryl Streep na dodjelu Zlatnih globusa 7. siječnja doći će u crnim haljinama i tako protestirati protiv
seksualnog zlostavljanja.

Nakon što su ove dvije glumice iznijele ovu ideju uskoro su im se pridružile i druge glumice Hollywooda. Jessica Chastain, potvrdila je da će i ona nositi crno, a očekuje se da će crni outfit imati i sve glumice koje su u javnosti potvrdile svoju priču o zlostavljanju poput Gwyneth Paltrow, Lupite Nyong'o, Julije Roberts, Salme Hayek i brojnih drugih.

Seksualno zlostavljanje u Hollywoodu tema je o kojoj se počelo pričati prije dva mjeseca kad je nekoliko žena potvrdilo da su bile žrtve seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja od strane producenta Harveyja Weinsteina. 

1/9

Komentara 1

LI
liliZG
10:38 19.12.2017.

pa sad se ti usudi obući neku drugu boju haljine osim crne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije