Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duhovni poziv

Edita Majić 13 g. nakon što je postala časna sestra odlučila se za radikalni potez

Foto: Youtube Screenshot
1/3
18.12.2017.
u 12:10

Za svoj novi život  Edita Marija od Križa dobila je potrebne dozvole biskupa, časne majke i sestara.

Edita Majić hrvatska je glumica koja se 2004. godine povukla iz svjetovnog života te se skrasila u španjolskom Avilu i postala časna sestra karmelićanka.

Editina mama za Bitno.net ispričala je kako je Edita nakon 13 godina u ovom redu odlučila još radikalnije služiti Bogu i ući u pustinjački način života.

– Već dugo vremena Edita osjeća da je Bog zove na drukčiji i radikalniji način življenja. Od samog početka znala je da je to pustinjaštvo. Život izvan samostana na pustom i osamljenom mjestu u samoći. Godinama se molila i pitala, želi li Bog to zaista od nje – ispričala je Editina mama Jadranka Kanajet.

Za svoj novi život  Edita Marija od Križa dobila je potrebne dozvole biskupa, časne majke i sestara. Trenutačno je smještena u kući Desierto de Cristo Rey, koja se nalazi na osami u jednom šumskom kraju.

Jadranka kaže kako se beskrajno divi Editinoj snažnoj ljubavi prema Kristu kao i svim njenim molitvama za spas propalih duša. 

 

Komentara 29

Avatar bludnisin
bludnisin
12:22 18.12.2017.

Svaka cast. To je ljubav prema Kristu, a ne onaj sto se slika sa novim mercedesom.

MA
MarkoKosmicki
18:39 18.12.2017.

to ja govorim ne sudi po jednome jer inace pljujes po stotinama dobrih,a casnoj Editi snagu i ljubav Bozju

JM
Jean-Michel_Nicolier
13:34 18.12.2017.

Vidim da su komentatori prigodnih imena bludnisin i Dr Evil oduševljeni idejom da svi svećenici, redovnici i časne sestre postanu pustinjaci pa da im onda ne trebaju prijevozna sredstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije